Valentijnsdag begint steeds dichterbij te komen, dus men trekt weer van alles uit de kast om hun geliefde duidelijk te maken dat ze nooit meer zonder hem of haar door ’t leven willen gaan. Althans, dat mogen we hopen – niets zo mooi als echte romantiek natuurlijk. Om er zeker van te zijn dat deze boodschap goed over komt, wil je natuurlijk het meest verrassende, exclusieve en romantische cadeau ooit geven. We hebben de perfecte oplossing voor je gevonden, namelijk vijf verschillende over-the-top arrangementen waar iedereen bij wegsmelt. Eens een keer iets anders dan ‘gewoon’ een liefdevol cadeautje (wat overigens prima volstaat hoor).

vijf top-arrangementen voor Valentijnsdag

Een dagje weg, of twee daagjes weg, wordt pas écht spectaculair als je ’t in een omgeving vol overdaad en luxe plaats laat vinden. Juist daarom zijn er een aantal enorm luxe arrangementen die jij je geliefde cadeau kunt doen. De meest romantische manier om te zeggen ‘ik hou echt van je’. Overigens is dit ook direct een van de meest prijzige manieren om die vijf woorden over te brengen, maar je wil natuurlijk wel dat de boodschap duidelijk is. Enfin.

De onderstaande arrangementen voegen allen hun eigen belevingen samen in een totaalpakket dat werkelijk out of this world is. Een combinatie van overnachtingen, spa’s en een stijlvol vervoersmiddel moeten er voor zorgen dat jij ’s werelds meest gelauwerde romanticus wordt. Ieder van de vijf opties heeft zijn eigen unieke karakter, dus het is maar net wat je voorkeur heeft. Houd er wel rekening mee dat je aardig diep in de buidel moet tasten. Dat mag natuurlijk geen probleem zijn, voor de liefde van je leven is niets te gek toch?

Hotel Metropole – Monte Carlo

valentijnsdag hotels verblijf romantiek Pure Luxe

Zoals gezegd, niets te gek voor de liefde van je leven – dus zeker niet op Valentijnsdag. De eerste trip die je kunt maken begint in Monaco, Monte Carlo om precies te zijn. Je begint het romantisch samenzijn met een trip richting de plek van bestemming. Dit kan per privéjet, helikopter of limousine. Vervolgens wordt je direct klaargestoomd voor een couples massage in de nieuwe Spa Metropole by Givenchy. Na deze ontspanning kun je jezelf in een stijlvolle outfit heisen die je gekocht hebt bij Chanel, Dior, Louis Vuitton of Prada.

valentijnsdag hotels verblijf romantiek Pure Luxe

Bij het ingaan van de avond wordt je op ’t terras van je eigen Carré d’Or Suite bediend door het personeel en voorzien van een romantisch diner. Als extra touch worden er rozenblaadjes en 1000 kaarsjes toegevoegd aan de setting. Nadat je van dit diner hebt kunnen genieten, wordt je geliefde verrast door een vliegtuig dat over vliegt met de tekst ‘Will you marry me’ erachter. Mocht je willen, dan is ’t ook mogelijk om deze zelfde tekst te laten projecteren op ’t zwembad dat speciaal ontworpen is door Karl Lagerfeld. De volgende dag kun je het ja-woord vieren met een romantische champagne-picknick. Uiteraard wordt de nacht vrij gelaten voor eigen invulling – aan jou om de romantiek voort te zetten.

Montage – Kapalua Bay

valentijnsdag hotels verblijf romantiek Pure Luxe

Montage Kapalua Bay heeft het speciale Love is in the Air package om koppels de ultieme Valentijnsdag te bezorgen. Voor ‘slechts’ $25.000 neem je je geliefde mee naar de idyllische setting om jullie liefde tot in de eeuwigheid te verzegelen (een soort van). Het geheel begint met een helikoptervlucht die jullie liefde op grote hoogte laat starten. Daarna volg je een – met rozenblaadjes bezaaide – weg naar het historische Cliff House. Hier wacht een gekoelde fles champagne en kun je genieten van de meest fotogenieke uitzichten die je ooit hebt mogen ervaren.

valentijnsdag hotels verblijf romantiek Pure Luxe

Vervolgens stap je opnieuw in de helikopter. Ditmaal om naar een vestiging van Harry Winston te vliegen. Het merk dat bekend staat om z’n buitenaardse horloges en ongelooflijk luxueuze juwelen. Het gehele arrangement duurt zo’n drie dagen en omvat tevens een spa voor beiden, enkele zeer goede diners en uiteraard een romantisch ontbijt. Het is kan niet veel beter toch? De omgeving van het hotel is er een waar je zeer waarschijnlijk niet meer weg wil, maar na drie dagen zul je toch weer huiswaarts keren.

Madelin Hotel & Residences – Telluride

Aangezien we nog in de winter zitten mag je je romantische Valentijnsmomentje ook wel in de sneeuw doorbrengen. In het Madelin Hotel in Telluride is het goed vertoeven. In jullie suite wordt naast de nodige ontspanning ook een luxe diner verzorgd. Top-chef William Nolan zal zorgen dat jullie genieten van de beste gerechten en de mooiste smaken. Uiteraard alles terwijl jullie elkaar op indringende wijze aankijken.

valentijnsdag hotels verblijf romantiek Pure Luxe

Zodra jullie de piste op gaan is alles verzorgd en krijgen jullie zelfs allebei een paar op maat gemaakte Wagner ski’s. Uiteraard wil je in stijl en met ’t beste materiaal op de piste verschijnen. Daarnaast wordt er een volledige helikopter ski-excursie verzorgd en is er als afwisseling een picknick in de bergen. Laat de sneeuw en je geliefde smelten met deze ongekend romantische verrassing.

The Peninsula Hotel – Parijs

valentijnsdag hotels verblijf romantiek Pure Luxe

Hoe leuk het allemaal ook mag lijken, er gaat natuurlijk niets boven de stad van de liefde: Parijs. Het is de Franse hoofdstad waar verliefde koppeltjes volledig in de wolken geraken en dat is natuurlijk wat jij ook wil bereiken. Geloof ons, in ’t Peninsula Hotel in Parijs gaat je dit zeker lukken. Het speciale Le Grande Aumour package zorgt er voor dat jullie nooit meer anders willen. Het speciale arrangement maakt het mogelijk om voorafgaand aan jullie romantische nacht cadeautjes uit te zoeken voor elkaar.

valentijnsdag hotels verblijf romantiek Pure Luxe

Zo kun je bij Piaget (het horlogehuis) en La Perla alvast shoppen voor mooie accessoires en een passend lingerie-setje voor de nachten die komen gaan. Een uitgekiende volgorde als je ’t ons vraagt. Uiteraard gaat dit alles gepaard met een uitgebreid diner op het dakterras van ’t hotel. Terwijl je een vorkje prikt met de liefde van je leven kunnen jullie samen genieten van de iconische Eiffeltoren die statig boven de sky-line van Parijs uittorent.

The Ritz Carlton – Lake Tahoe

valentijnsdag hotels verblijf romantiek Pure Luxe

Zoals de voorgaande vier hotels heeft ook het Ritz Carlton in Lake Tahoe een speciaal Valentijnsdag keuzemenu. Het Romance in Lake Tahoe package gaat er voor zorgen dat jij Lake Tahoe als de plek van eeuwige romantiek zult bestempelen. Allereerst wordt je opgehaald en teruggebracht met een privéjet. Daarna start je verblijf dat twee overnachtingen telt (double the fun). Uiteraard ook hier de meest sensationele aspecten om jullie voor eeuwig in elkaars liefde te laten verdrinken.

valentijnsdag hotels verblijf romantiek Pure Luxe

Een musical, een couples massage en meer. Zo krijgen jullie een tafeltje voor twee in het Manzanita restaurant, waar gebruik gemaakt kan worden van een eigen sommelier en wijnkaart. De basis voor een aantal intieme uren is gelegd. Om het geheel nooit meer te vergeten (wat we mogen hopen) is er ook nog een privé-fotoshoot bij het meer. Wat wens je nog meer?

Bron: Robbreport