Aangezien wij Nederlanders de wintersport niet naar ons toe kunnen halen, gaan we vaak naar de wintersport toe. Het is steeds vaker een vaste tweede vakantie op de kalender en men neemt ’t er nog even van. Waarom ook niet? Je kunt beter plezier beleven aan de sneeuw en de kou dan thuis zitten klagen over ’t winterse weer – helemaal mee eens. Als je een fervent wintersporter bent, dan ben je altijd op zoek naar een goede accommodatie. Een plek waar je van alle gemakken voorzien bent en eentje die zo dicht mogelijk bij de piste ligt. Dit chalet in Val-d’Isère is het perfecte voorbeeld. Moet je wel even €9.000.000 neertellen.

Chalet Husky Val-d’Isère

Val-d’Isère is een van Frankrijk’s meest populaire gemeentes als ’t aankomt op wintersport. Er wonen net geen 1400 mensen, dus het is een relatief rustige plek. Hier vinden we Chalet Husky. Een enorm luxe chalet dat van buiten misschien verre van indrukwekkend is – maar dat binnen volledig goed maakt. Het chalet bestaat uit maar liefst 609 vierkante meters aan oppervlak – met alles wat je je maar kunt wensen. Chalet Husky biedt plaats aan zeven slaapkamers, een binnenzwembad en zelfs een klimmuur – die mag niet ontbreken natuurlijk. Om nog maar te zwijgen over de binnentuin en de glazen ‘brug’.

Chalet Husky Val-d'Isère Frankrijk wintersport Pure Luxe

De begane grond is te bereiken per lift vanuit de ondergrondse parkeergarage. Een plek om je auto(‘s) neer te zetten is er dus ook, dus daar geen zorgen over. Hier vinden we onder anderen de keuken, de leefruimte – met extra lounge – en open haard. Aspecten die het kinderlijk eenvoudig maken om in dit luxe chalet de ultieme wintersport te beleven. Chalet Husky is – volgens kenners – het meest luxe chalet dat Val-d’Isère te bieden heeft. Dat nemen we graag aan natuurlijk. Op slechts 300 meter afstand ligt het stadscentrum, dus ook daar ben je in een oogwenk.

Chalet Husky Val-d'Isère Frankrijk wintersport Pure Luxe

Het chalet is wat ons betreft de ultieme manier om wintersport te vieren. De mogelijkheid is er dus nu om samen met je vrienden of familie naar Val-d’Isère te trekken en ze daar te verrassen met dit geweldig luxe Chalet Husky. Vergeet niet dat je dan ook meteen een slordige €9.000.000 mee moet nemen om de handtekening te kunnen zetten. We weten niet of ’t paradijsje te huur is zolang ’t nog te koop staat, maar een keer ‘uitproberen’ zou geen kwaad kunnen. Wat ons betreft een van de beste manieren van wintersport beleven.

Bron: Luxatic