Beroemdheden en horloges: het is een combinatie die eindeloos lijkt te zijn. We weten vaak nog eerder van een bepaalde acteur, presentator of sporter welk horloge hij draagt, dan hijzelf (bij wijze van spreke). Juist omdat die bezittingen dan een soort van publiekelijke bekendheid genieten, is de kans vele malen groter dat iemand er verkeerde plannen mee heeft. Zo is helaas ook gebleken bij de weduwe van Ajax-icoon Piet Keizer. Er is ingebroken bij haar thuis en bij die inbraak zijn diverse eigendom onteigend en verdwenen.

Let vooral op zijn speciale, zeer zeldzame herenhorloge

In een oproep op te letten op diverse spullen die zijn meegenomen, werd ook gesproken over een zeer specifiek herenhorloge. Het gaat hier om een horloge gemaakt door Christiaan van der Klaauw, waar er slechts 25 stuks van zijn geproduceerd. Normaliter zouden we dit een onmogelijke opgave vinden, maar juist het feit dat dit horloge zo excentriek en bijzonder is, maakt dat we graag helpen in de zoektocht naar het gestolen goed.

horloge Piet Keizer Ajax Christiaan van der Klaauw Pure Luxe

Het horloge, een Christiaan van der Klaauw Pendulum, limited edition van 25 stuks. Wat direct opvalt bij het zien van dit horloge zijn de vier olifantjes op de wijzerplaat. De kast van het horloge is vierkant en van staal, de band is eveneens van staal. Op de wijzerplaat staan zoals gezegd vier olifantjes, op de 3-, 6-, 9- en 12-uur positie. Deze zijn eveneens zilver en steken goed af tegen de zwarte wijzerplaat. Een dergelijk horloge werd eveneens gedragen door Louis van Gaal. Nogmaals, het betreft een Christiaan van der Klaauw Pendulum. Een stalen kast, stalen band en zwarte wijzerplaat. Met als herkenbare aspecten vier zilveren olifantjes op de wijzerplaat.

horloge Piet Keizer Ajax Christiaan van der Klaauw Pure Luxe

Piet Keizer’s eigendom

Aangezien het hier een horloge betreft met een hoge emotionele waarde én het zo’n specifiek ontwerp is, willen wij oproepen aan onze lezers om hun oren en ogen open te houden. Het betreft een niet-alledaags horloge, dus zodra het aangeboden wordt, zullen er belletjes gaan rinkelen. Bij de Nederlandse horlogedealer, NL Watch, hebben ze een soortgelijk horloge in de verkoop (gehad). Mocht je iets horen, of iets opvallends meemaken, laat dan vooral even van je horen.

horloge Piet Keizer Ajax Christiaan van der Klaauw Pure Luxe horloge Piet Keizer Ajax Christiaan van der Klaauw Pure Luxe horloge Piet Keizer Ajax Christiaan van der Klaauw Pure Luxe horloge Piet Keizer Ajax Christiaan van der Klaauw Pure Luxe horloge Piet Keizer Ajax Christiaan van der Klaauw Pure Luxe horloge Piet Keizer Ajax Christiaan van der Klaauw Pure Luxe horloge Piet Keizer Ajax Christiaan van der Klaauw Pure Luxe

Bron: NL WATCH