Een stukje storytelling bij je favoriete woning kan geen kwaad toch? Althans, dat maakt het verkoopverhaal direct een stuk aantrekkelijker. Daarmee ook de koop én jouw wens er te willen wonen. Per slot van rekening is een woning mét een goed verhaal net wat aantrekkelijker dan een woning zonder goed verhaal – mits alles verder naar wens is natuurlijk. Mocht je dus vallen voor de praktische kenmerken, dan is ’t beslist een mooi pluspunt dat dit penthouse in New York eigendom was van Justin Timberlake, toch?

Justin Timberlake’s Gwathmey Siegel New York City SOHO penthouse

Ja, het is een hele mond vol en waarschijnlijk teveel om uit te spreken op verjaardagen en partijtjes, maar toch. Het staat er echt: Justin Timberlake. De Amerikaanse popartiest wordt door velen gezien als één van de beste zangers die de popmuziek de afgelopen 20 jaar heeft voortgebracht. Hij heeft nog niet zo bijster lang geleden een nieuw album gelanceerd en dat werd met veel enthousiasme ontvangen. Justin zal natuurlijk gedacht hebben ‘van die publiciteit moet ik gebruik maken om m’n penthouse te verkopen’. Zo gezegd, zo gedaan.

justin timberlake appartement penthouse New York Pure Luxe

Het penthouse is niet heel groot. Volgens ingewijden betreft het zo’n 240 vierkante meter, verdeeld over 3 slaapkamers, 3 badkamers en een riante living. Het geheel kost net geen 8 miljoen dollar, maar zoals gezegd dan heb je wel een penthouse met een mooi verhaal. Uiteraard is het onderkomen voorzien van alle mogelijke apparatuur en de meest luxe materialen. Zo zien we een badkamer dei voorzien is van ’t nodige marmer, iets wat meteen de toon zet voor de rest van het penthouse.

justin timberlake appartement penthouse New York Pure Luxe

Een huzarenstukje midden in New York

Overigens is er ook nog een terras aanwezig, dat rondom de living ligt. Deze ruimte beslaat zo’n 80 vierkante meter, genoeg plek om in ’t zonnetje te genieten van een goed glas wijn bijvoorbeeld. Bij de prijs inbegrepen zit service, een conciërge 24/7 en een fitnessruimte. Het is dus absoluut niet je doorsnee woning – mag ook wel voor een dergelijke prijskaartje. We zijn benieuwd of meneer Timberlake zich enigszins bezighoudt met de verkoop, iets zegt ons dat hij er niet mee bezig zal zijn. Een mooi optrekje, mét een goed verhaal. Wat wil je nog meer?

justin timberlake appartement penthouse New York Pure Luxe justin timberlake appartement penthouse New York Pure Luxe justin timberlake appartement penthouse New York Pure Luxe justin timberlake appartement penthouse New York Pure Luxe justin timberlake appartement penthouse New York Pure Luxe

Bron: Stribling