Apple staat al geruime tijd bekend vanwege het feit dat ’t merk zich inzet voor goede doelen. Zeker wat betreft AIDS heeft het merk een prominente rol in het steunen van onderzoek en andere aspecten die eraan bijdragen AIDS de wereld uit te helpen. Speciaal voor dit goede doel heeft het merk uit Cupertino twee nieuwe varianten van de Iphone 8 uitgebracht.

Apple Iphone 8 & 8+ Red

De Iphone 8 en Iphone 8+ Red wordt geleverd zoals we gewend zijn van de standaard modellen. Apple heeft ervoor gekozen om de achterkant, alsmede de aluminium zijkanten te vervangen en deze rood van kleur te maken. Dat resulteert in een rood-glazen achterkant en een aluminium frame met dezelfde rode kleur. Verder zijn alle specificaties zoals we die kennen – ongewijzigd dus.

apple iphone 8 red aids goed doel Pure Luxe