Nog niet zo lang geleden werd bekend dat Virgil Abloh de nieuwe creative director wordt van het bekende modehuis Louis Vuitton. Een ontwikkeling die volgens velen niet echt past bij het merk, anderen noemen Abloh een van de betere sleutelfiguren in de mode-industrie. Hoe dan ook, het was nieuws dat niet onopgemerkt bleef. Sterker nog, door deze aankondiging besloten de New Yorkse Ceeze, RelevantCustoms en Richierange collaboration een speciale editie van de iconische Air Jordan 1 sneaker te ontwikkelen.

De Air Jordan 1 ‘Off-Louis’

Uiteraard wordt deze Air-Jordan 1 sneaker gekenmerkt door het karakteristieke Louis Vuitton monogram. Verder zien we de herkenbare aspecten van Off-White. Zo wordt de zool gekenmerkt door de woorden ‘Louis’ en ‘Vuitton’. Dit herkennen we van eerdere samenwerkingen van Virgil Abloh en Nike te zien was (The Ten collectie). Verder is de Nike swoosh erop gestikt, wat minder clean doet ogen. Eveneens een herkenbaar aspect van Off-White. Er zullen slechts 10 paar van deze schoen gemaakt worden en deze worden allemaal verkocht via de website van Ceeze. Prijs: $4.000.

off-white virgil abloh louis vuitton nike ceeze air jordan 1 Pure Luxe