Filmmemorabilia doet het altijd goed bij het grote publiek. Een ogenschijnlijk simpel product kan door een rol in een film ineens een prachtig verhaal dragen en dat is voor veel mensen genoeg reden om tot aanschaf over te gaan. Het is tenslotte een bijzonder item dan. Zo ook deze Harley-Davidson, welke een zeer prominente rol heeft gespeeld in Arnold Schwarzenegger’s Terminator 2.

Harley-Davidson Fat Boy motorcycle uit 1991

Deze specifieke motor werd volgens het verhaal gebruikt tijdens de opnames van Terminator 2: Judgement Day. De motor, zeer waarschijnlijk bereden door ‘Arnie’ himself was bij het uiteindelijk uitkomen van de film zeer prominent aanwezig. De motor komt rechtstreeks van de productiefirma die destijds betrokken was bij de productie van de film. Het is weliswaar geen spiksplinternieuwe motor, maar de krasjes en kleine andere beschadigingen maken het geheel wel tot een bijzonder item. De motor kan nu gekocht worden bij icollector.com en start vanaf een bedrag van $200.000. De veiling loopt nog 15 dagen.

arnold schwarzenegger harley-davidson motor terminator 2 veiling Pure Luxe arnold schwarzenegger harley-davidson motor terminator 2 veiling Pure Luxe

Bron: icollector