India wordt vaak overgeslagen wanneer met praat over reizen naar Azië. Er zijn weliswaar mensen die ook India bezoeken tijdens hun trip, maar vaak is Thailand of bijvoorbeeld Bali populairdere bestemmingen. Toch is India wat ons betreft absoluut een aanrader. Zeker wanneer je tijdens je verblijf een overnachting (of twee) boekt in het Kumaon Hotel.

Het Kumaon boutique Hotel

Met slechts 10 kamers is het Kumaon Hotel absoluut niet het grootste hotel dat je ooit gezien hebt. Sterker nog, veel kleiner krijg je ’t niet. Toch is dit hotel groots in hetgeen ze weten te creëren. Het hotel is namelijk gebouwd op de berghellingen van India, wat resulteert in een adembenemend uitzicht wanneer je ’s ochtends wakker wordt. Wat een mooi detail is, is het feit dat het gehele hotel is gebouwd met materialen die ter plekke zijn verzameld. Door het grote gebruik van glas heb je een prachtig uitzicht over het Himalaya gebergte. Een overnachting boeken kost ongeveer €150 per nacht.

het kumaon hotel india himalaya Pure Luxe het kumaon hotel india himalaya Pure Luxe het kumaon hotel india himalaya Pure Luxe het kumaon hotel india himalaya Pure Luxe het kumaon hotel india himalaya Pure Luxe