Pacific Palisades is dé buurt van Los Angeles als het gaat om monumentale villa’s en onbegrensde luxe. Het is een van de weinige buurten waar de rijken der aarde hun nederige stulpjes in vol ornaat aan de buitenwereld tonen – als je geluk hebt. Dit enorme landhuis (of paleis) is hier geen uitzondering op. Met een prijskaartje van $20.000.000 mogen we hier toch heel wat van verwachten, niet?

Wonen aan West Sunset Boulevard

Het huis ligt aan West Sunset Boulevard en telt een ongekend groot woonoppervlak. Met maar liefst 4200 vierkante meter aan vrije ruimte kun je gegarandeerd je ei kwijt. Het huis kent enorme ruimtes en telt maar liefst negen aparte slaapkamers. Indien je fan bent van badkamers ben je in dit huis op de juiste plek: maar liefst 11 badkamers vinden we er terug. Of het helemaal nodig is – is een tweede. Het schijnt een gebruik te zijn in de Verenigde Staten om een exorbitante hoeveelheid te hebben van alles.

Pacific Palisades Los Angeles woning landgoed Pure Luxe

Deze reusachtige woning is onderverdeeld in twee separate vleugels, welke verbonden zijn met een ‘brug’. Het huis heeft enorm veel raampartijen, mede daardoor is het heel licht en kun je praktisch vanuit iedere kamer genieten van de immense tuin. In diezelfde tuin vinden we een infinity pool terug met een lengte van ruim 15 meter. Daarnaast is er zowel binnen als buitenshuis een entertainment area. Indien je als gast verblijft in dit huis kun je gebruik maken van het gastenvertrek met daarin een eigen keuken, sanitaire voorzieningen en alles wat wij in een ‘gewoon’ optrekje terug zouden vinden.

Pacific Palisades Los Angeles woning landgoed Pure Luxe

Om bezoek ervan te verzekeren dat ze niet hoeven te lopen wanneer ze met de auto arriveren, is er plek voor maar liefst 30 automobielen. Je kunt nooit genoeg parkeerplaatsen hebben toch? Het hoofdgedeelte van deze woning, ook wel master suite genoemd, beslaat maar liefst 914 vierkante meter. Omschreven als de ultieme plek om na een drukke dag tot rust te komen en op te laden voor de volgende dag. Als we de foto’s zo bekijken, dan kunnen we niet anders dan concluderen dat tot rust komen wel moet lukken. Wonen in Pacific Palisades is verre van een straf.

Bron: Luxatic