Hij is vertrokken en nu zoekt het appartement een nieuwe eigenaar.

Wonen in de iconische lichttoren

In het centrum van het bedrijvige Eindhoven zijn de kenmerken van het bedrijf dat de stad op de kaart zette nog steeds goed te zien. Philips heeft diverse plekken in het centrum waar de naam nog parmantig op de gevel prijkt. Philips en Eindhoven zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en de zeer statige lichttoren is daar het perfecte voorbeeld van. In deze lichttoren zijn diverse appartementen gesitueerd, maar dit loft-appartement steekt er toch wel met kop en schouder bovenuit.

loft appartement lichttoren eindhoven philips memphis depay Pure Luxe

Het gehele appartement bestrijkt zo’n 450 vierkante meter (ja, het staat er echt) en bestrijkt praktisch een hele verdieping van het gebouw. Door de bijzondere indeling beschikt het appartement in essentie slechts over 2 slaapkamers. De overige functionele ruimtes zoals de living, keuken en badkamer zijn onderverdeeld over de grote open ruimte die er is door het hele gebouw. Uiteraard is het appartement voorzien van de meest hoogwaardige luxe-materialen en de meest moderne apparatuur.

loft appartement lichttoren eindhoven philips memphis depay Pure Luxe

Zoals op de foto’s goed te zien is het mogelijk om er echt een spectaculaire ruimte van te maken. Nu Depay niet langer in Nederland voetbalt is het appartement overbodig geworden. Het staat dan ook leeg en is te huur. Kleine kanttekening: het appartement wordt leeg opgeleverd, dus je zal er zelf iets van moeten maken. Overigens moet dat wel lukken, want als je in staat bent om €6.500 per maand af te tikken voor dit appartement, dan ben je ook in staat een goede inrichting neer te zetten. We zijn zeer benieuwd hoe lang het duurt alvorens het optrekje verhuurd is. Overigens zijn praktisch alle appartementen in de lichttoren van deze klasse.

loft appartement lichttoren eindhoven philips memphis depay Pure Luxe loft appartement lichttoren eindhoven philips memphis depay Pure Luxe loft appartement lichttoren eindhoven philips memphis depay Pure Luxe loft appartement lichttoren eindhoven philips memphis depay Pure Luxe loft appartement lichttoren eindhoven philips memphis depay Pure Luxe loft appartement lichttoren eindhoven philips memphis depay Pure Luxe

Bron: Pararius