Eerder al lieten we jullie kennismaken met de Iphone X Tesla gemaakt door het Russische Caviar. Deze keer is het bedrijf een stuk verder gegaan met het customizen van een Iphone X. De nieuwe variant van hun creatieve, maar bovenal exorbitant luxe Iphone heeft de naam ‘Imperial Crown’. De telefoon is een eerbetoon aan de Great Imperial Crown. Een kroon gemaakt voor Catharina II van Rusland – een voormalig keizerin. 

Caviar Iphone X Imperial Crown

Het Russische bedrijf staat bekend om hun grote verscheidenheid aan custom telefoons. De Iphone X is hun vlaggenschip en tevens het meest besproken toestel van dit moment. Het is niet geheel verwonderlijk dat men dus helemaal los gaat op deze telefoon. Als gevolg daarvan lieten we jullie al de Iphone X Tesla zien, welke in staat is zichzelf op te laden. Nu komt er dus een overtreffende trap in de vorm van de Iphone X Imperial Crown.

russische caviar iphone x imperial crown Pure Luxe

De telefoon is – in tegenstelling tot de Tesla-versie – niet aangepast in technisch opzicht. Nee, ditmaal heeft het bedrijf er voor gekozen om de optische eigenschappen op geheel eigen wijze aan te passen. Als gevolg hiervan is er een telefoon gemaakt als eerbetoon aan het kroonjuweel van keizerin Catharina II van Rusland. Hoe? Door de telefoon te bezetten met 344 diamanten en 14 grote robijnen.

russische caviar iphone x imperial crown Pure Luxe

 

Het is de meest opvallende, in het oog springende creatie tot nu toe. De telefoon heeft een prijskaartje van $40.000 en zal slechts één keer geproduceerd worden. Wetende dat in Rusland een hoop geld is te vinden en deze telefoon dus een piece unique is, mogen we er van uit gaan dat het toestel vrij snel een eigenaar zal vinden.

Bron: Caviar