De meeste mensen kopen een stukje kunst of een mooie kast om hun inrichting aan te kleden. Echter, er zijn ook mensen die liever iets spectaculairs in hun woonkamer hebben staan. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een gigantische opgezette haai aan je collectie toe te voegen, maar het kan nog extremer. Wat dacht je van een duo aan dinosaurussen in je woonkamer (of slaapkamer als je dat beter ziet zitten). 

Een dinosaurus droom die werkelijkheid wordt

Het is natuurlijk niet zomaar iets: twee dinosaurussen in je woonkamer. Toch is die mogelijkheid er nu. Ze zijn weliswaar niet in leven, maar dat het échte dinosaurussen zijn, dat staat als een paal boven water. Het lijkt misschien een vreemd aanbod, maar naar het schijnt nemen fossielen en skeletten van historische dieren een steeds prominentere plaats in bij verzamelaars. De hype rondom deze specifieke soort ‘items’ neemt dan ook alleen maar toe.

Een vooraanstaand Parijs’ veilinghuis gaat zeer binnenkort deze twee historische dieren onder de hamer brengen en het lijkt erop dat ze allebei een flink bedrag op zullen leveren. Sterker nog, het is niet langer enkel voor historici weggelegd om dergelijke items te bezitten. Dinosaurussen zijn hip en trendy en worden steeds meer een ‘hebbedingetje’. Wat wordt er nou precies geveild?

Jij kunt eigenaar worden van een Allosaurus en een Diplodocus

De Allosaurus meet een hoogte van bijna 4 meter – 3,8 meter om precies te zijn. De Diplodocus daarentegen is net iets groter. Het monster meet maar liefst 11,9 meter in hoogte; het is dus aan te raden om ergens te wonen waar de plafonds tot in de hemel rijken. De verwachting is dat de Allosaurus zo’n $800.000 op zal brengen. Het skelet is voor ongeveer 60 procent compleet. Over de Diplodocus is niet bekend in hoeverre deze bekend is, maar naar verwachting zal deze reus zo’n $600.000 opbrengen. Wij zijn zeer benieuwd. Dat het hot is bewijzen Leonardo DiCaprio en Nicholas Cage wel – beiden zijn eigenaar van Dinosaurus skeletten.

Bron: Luxurylaunches