In Rusland worden wel vaker vreemde dingen gedaan. Het schijnt dat mensen met geld daar ’t liefst de meest absurde zaken realiteit zien worden, dus daar spelen bedrijven handig op in. Een van de meest toonaangevende bedrijven in ’t maken van over the top producten is Caviar. Misschien ben je bekend met dit merk, maar ze nemen Iphones onder handen en maken daar ware ‘kunstwerkjes’ van. Zo ook met deze Iphone X, welke ter ere van Vladimir Poetin’s laatste verkiezingsoverwinning is gemaakt.

Caviar Gold Vladimir Putin iPhone X

We hebben eerder al eens wat Iphones langs laten komen, gemaakt door dit bedrijf. Werkelijk iedere creatie is er een die extreem is in alle opzichten. Een ‘gewone’ Iphone is dan ook niet het streven, nee een Iphone van Caviar is het meest opvallende, protserige stukje techniek dat je vandaag zult zien. Putin heeft een tijdje geleden opnieuw de verkiezingen gewonnen in Rusland (met overtuiging: ruim 70% van de stemmen).

iphone X caviar vladimir poetin Rusland Pure Luxe

Uiteraard valt de aard van deze verkiezingsuitslag te betwijfelen, maar toch besloot Caviar dat het gevierd moest worden. Als resultaat maakten ze deze Iphone X. Een Iphone X met een 24kt gouden achterkant waarin diverse zeer Russische elementen te vinden zijn. Zo is er de favoriete spreuk van Poetin te vinden: We are committed to the best future. And we will achieve it.

iphone X caviar vladimir poetin Rusland Pure Luxe

Dat is natuurlijk niet ’t enige, er is tevens een plek gereserveerd (waar normaliter ’t Apple-logo zit) voor de buste van Poetin. Daarnaast zijn er enkele details terug te vinden in het design die doen linken aan Rusland. Het is niet de eerste keer dat het bedrijf een Iphone maakt om de Russische president te eren. Dit hebben ze ook al eens gedaan met de Iphone 6s. Als je de gelukkige bezitter van zo’n stijlvolle gadget wil zijn, dan moet je wel even in de buidel tasten. Het telefoontje kost een schamele $4.700 voor 64gb en $5.000 voor 256gb. Fan van Poetin zijn kost nu eenmaal geld.

iphone X caviar vladimir poetin Rusland Pure Luxe iphone X caviar vladimir poetin Rusland Pure Luxe