Laren, prachtig Laren. Het is een van de minuscule plekjes in ons kikkerlandje waar rijken ongestoord rijk kunnen zijn. Een plek waar wedijveren pas telt wanneer je dat doet met minstens zes nullen. Nee goed, misschien overdrijven we nu een beetje, maar het feit is wel dat het toch goed vertoeven is voor de rijke Nederlander in hartje Laren. Dat er vermogende mensen wonen, dat bewijst dit huis in het ‘Zwarte Berg’ gebied wel. De riante villa bevindt zich in een gebied dat in 2016 nog door Elsevier werd uitgeroepen als beste woonplek van Nederland.

Wonen aan de Tafelbergweg 17

Over het algemeen zijn de huizen in Laren niet echt ondermaats. Het buurtje van Blaricum weet de mooie stukjes vastgoed prima naar zich toe te trekken en dat resulteert in huizen zoals dit prachtige optrekje. Een plek waar je werkelijk in alle rust geniet van je privacy en je véél te grote huis. Voor een prijs van slechts €2.595.000 kun je hier prima vertoeven. Het huis is van alle gemakken voorzien en pas in 2013 gerealiseerd, dus eigenlijk nog in nieuwstaat.

villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe

Wat direct opvalt bij deze woning is de mooi vormgegeven tuin die erbij ligt. Een plek waar je in de zomermaanden prima kunt genieten van het zonnetje, zonder last te hebben van verkeersgeluid of andere rust-verstorende zaken. In totaal is het perceel ruim 1000 vierkante meter groot. Het woonoppervlak bestrijkt zo’n 370 vierkante meter, verdeeld over drie verschillende woonlagen.

villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe

Indeling

Het huis heeft negen verschillende kamers, waarvan zes slaapkamers. Om jezelf op te frissen heb je de beschikking over drie badkamers – een ligbad, drie douches en twee toiletten. Het geheel bestaat uit twee woonlagen en een souterrain. Die ruimte is omvat het volledig oppervlak van de overige vloeren. Door het gehele huis wordt gebruik gemaakt van kasten die volledig op maat gemaakt zijn. Het zorgt voor een uniek aspect aan de constructie en een ruimtelijke indeling.

villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe

Op de begane grond vinden we zowel de trap naar ’t souterrain als een trap naar de eerste verdieping. Uiteraard is hier ook de luxueuze Bulthaup keuken te vinden, welke voorzien is van een groot scala aan inbouwapparatuur. Denk dan aan een dubbele koelkast en een wijnklimaatkast. Op de begane grond vinden we ook de TV/lounge-ruimte en de bijkeuken. Deze laatste ruimte kan overigens prima ingericht worden als werkruimte.

villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe

In het souterrain is onder andere een grote (slaap)kamer gesitueerd met een raam en dubbele openslaande deuren. Op dit moment is deze ruimte in gebruik als werkkamer, maar deze is dus ook prima geschikt voor andere doeleinden. Er is nog een slaapkamer aanwezig (ook hier een andere indeling mogelijk) en een separaat toilet met badkamer. Deze is voorzien van een inloop-douche en een toilet. In deze woonruimte van het huis is tevens een plek ingericht om te wassen.

villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe

Op de bovenste verdieping vinden we nog eens vier slaapkamers, twee kinderkamers, één master bedroom en een extra slaapkamer. Ook hier is een badkamer aanwezig. Deze heeft een inloop-douche en een toilet. De master bedroom heeft overigens een eigen badkamer met ligbad, dubbele wastafel, waskoker en inloop-douche. Zo ben je op iedere plek van het huis voorzien van alle essentiële benodigdheden.

villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe

Comfort slaat de klok

De gehele villa is voorzien van vloerverwarming. Zo ben je – zeker tijdens deze koude winterdagen – altijd gegarandeerd van warme voeten en een behaaglijk gevoel door het gehele huis. De woning is uitgerust met professionele alarmsystemen en camera’s, dus wat betreft veiligheid zit je hier ook goed. De tuin rondom het huis is een project dat tot stand is gekomen door Design Studio Wolterinck, welke er een prachtige creatie van heeft gemaakt zoals op de foto’s duidelijk is te zien.

villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe

Wat ons betreft is deze villa een absolute droomwoning en indien je een huis zoekt in het hogere segment een absolute aanrader. Werkelijk alles is aanwezig en het interieur is op fenomenale wijze in elkaar gezet. Hierdoor oogt de villa vanbinnen zeer ruim en stijlvol, iets wat we toch wel mogen eisen bij dit prijskaartje. De woning heeft geruime tijd te koop gestaan op Funda, maar is inmiddels verkocht. Of dat daadwerkelijk voor de vraagprijs is gebeurd, dat durven we niet te zeggen. Duidelijk is wel dat de nieuwe eigenaar een aardig stulpje op de kop heeft weten te tikken.

villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe villa Laren woning huis tafelbergweg 17 Funda Pure Luxe

Bron: Funda