Cerri Cantiere Navali heeft een paar nieuwe details onthuld over zijn nieuwste superjacht waar wij van Pure Luxe erg vrolijk van worden. Het superjacht draagt de naam DOM 123, wat afstamt van het Latijnse woord ‘domus’ wat thuis betekent. Dit jacht is ontworpen door Stefano Vafiadis en is volledig gefocust op een luxe levensstijl.  

Superjacht DOM 123

Dit superjacht is 37 meter lang en biedt plek voor maximaal 12 passagiers die terecht kunnen in de loungebar, skylounge die dienst doet als bioscoop. Op een zonnige dag kan je genieten in de buitenlounge in de jacuzzi, in een van de fauteuils of kan je neerploffen op de bank. Er is ook een bar aan de stuurboordzijde, die zowel de gasten in de skylounge kan dienen als degenen die op de achterdekken zitten.

Voor ieder wat wils

De ruime master-suite is voorzien van ramen die vanaf de vloer tot het plafond lopen, waardoor je elk moment van de dag kan genieten van een waanzinnig uitzicht wanneer je wakker wordt van je nachtrust of middagdutje. Ook als je meer geïnteresseerd bent in de inhoud van de dit superjacht, stelt de DOM 123 je niet teleur. Dit jacht heeft twee MTU 16V2000M96L-motoren, elk produceert 1939 kW wat passagiers van een snelheid van 21 knopen laat genieten.

Bron: Luxatic