Formule-1 en luxe gaan hand in hand. Het is een van de weinige sporten die werkelijk alleen floreert in een omgeving vol high-class mensen en gigantische financiële vermogens. Het is dan ook niet raar dat de sport door organisaties over de hele wereld wordt aangegrepen om de meest absurde diensten aan te bieden. Waarom? Omdat het kan bij Formule-1. Neem nou het Grand Prix Package van V2 Jets. Een pakket dat je geheel in stijl naar de komende 4 Grand Prix vervoert.

Per privéjet met 13 vrienden naar alle vier de races

Waar Monaco door veel mensen – inclusief coureurs – wordt bestempeld als een saaie race, daar zijn de overige vier races vóór de zomerstop gegarandeerd spektakel. Zo heeft de Grand Prix van Canada de zogenaamde ‘wall of champions‘ en is Silverstone een van de snelste circuits ter wereld. Genoeg ingrediënten voor spanning en sensatie zou je zeggen. V2 Jets realiseert zich dit ook en komt daarom met een speciale package-deal voor de diehard Formule-1 fans.

grand prix package v2 jets privéjets reizen Pure Luxe

Voor een prijs vanaf €340.000 (en een beetje) wordt je aan boord van een Dassault Falcon 8X naar alle vier de Grand Prix’ gevlogen. Aan boord van dit vliegtuig is plek voor 14 passagiers, dus je hele familie of vriendengroep kan ook mee. Iedere vlucht komt met een tijdsbestek van 4 dagen, dus er is ook nog tijd om de stad te verkennen. Zo kun je in stijl naar de Grand Prix van Canada, Frankrijk, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Er is wel een kleine ‘maar’ te bespeuren in dit alles. De vertrekplaatsen van het vliegtuig liggen namelijk niet naast de deur. In New York, Miami of Los Angeles ga je de lucht in. Daar komt ook nog een meerprijs bovenop wanneer je vanuit Miami of L.A. vertrekt – in verband met de te overbruggen afstand.

grand prix package v2 jets privéjets reizen Pure Luxe grand prix package v2 jets privéjets reizen Pure Luxe

Bron: RobbReport