Als liefhebbers van luxe weten we als geen ander dat het belangrijk is ons voorkomen tot in de puntjes te verzorgen. Luxe is niet alleen een mooi huis, een grote auto of een spectaculair horloge. Nee, luxe is ook denken in details. Denken aan wat je dag je brengen gaat en hoe je die uitdaging tegemoet gaat. Je kunt dus nog zo’n mooi pak uit je kledingkast toveren, als je vervolgens met de zweetdruppels op je voorhoofd een belangrijke meeting in gaat sta je als 1-0 achter. Probeer iedere situatie dus tot in de puntjes uit te stippelen. Begin bij de basis. Om die goed voor elkaar te hebben is het essentieel dat je jezelf koel houdt en dat doe je met de basics van Bamigo.

Bamigo omarmt bamboe als hét element voor perfectie

Eerlijk is eerlijk, negen van de tien keer dat je een belangrijke afspraak hebt ben je druk bezig met je voorkomen. Logisch ook, een eerste indruk kan van grote invloed zijn op de uitkomst van je meeting. Je wil natuurlijk altijd als winnaar uit de bus komen, dus het is belangrijk dat je zo sterk mogelijk voor de dag komt. Dat doe je onder andere door zelfverzekerd te zijn, goed in je vel te zitten én er goed uit te zien.

Een goede set basics is hierbij de perfecte uitkomst. Als je lekker in je vel zit en goed gekleed bent, dan is de rest automatisch een stuk comfortabeler te tackelen. Bamigo biedt hierin de uitkomst. Niet omdat ze het zoveelste merk zijn dat belooft een formidabele fit te hebben. Nee, Bamigo heeft namelijk gekeken naar het materiaal waarvan ze hun basics vervaardigen en heeft daarin de optimale uitkomst weten te vinden.

bamigo basics ondergoed sokken tshirts Pure Luxe

Door gebruik te maken van bamboe als fundament voor ieder product, is er een lijn basics gecreëerd die niet alleen van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar ook functioneel zijn in iedere situatie. Samen met topontwerpers heeft Bamigo een lijn van t-shirts, sokken en boxershorts gemaakt die de man koel houden. Het perfecte item onder je strakke hemd en je pantalon. Als je je hoofd koel weet te houden, dan heb je meer tijd over voor focus op zaken die er werkelijk toe doen.

Zijdezacht, strijkvrij én ademend

Men denkt vaak dat het onnodig is om aandacht te besteden aan zeer basale zaken zoals een t-shirt onder je hemd of een boxershort. Wij weten allemaal dat dat alles behalve waar is. Voor iedere situatie ben je gespannen en de minst of geringste details die daar op negatieve wijze aan bijdragen wil je ontlopen. Een goed zittend t-shirt en een boxershort die niet gaat irriteren zijn dus absoluut geen overbodige luxe. Wat ons betreft een herkenbare situatie en genoeg reden om wat meer aandacht te besteden aan je basics. Want, goeie basics zijn wel degelijk luxe én bevorderend voor je prestaties waar ze echt nodig zijn.