De jongere generatie wil vandaag de dag met alle liefde de drukte van de grote stad opzoeken. Bij voorkeur Amsterdam, precies de reden waarom onze hoofdstad langzaam maar zeker uit de voegen barst. De oudere generatie daarentegen, die is al tevreden met een leuk optrekje ergens waar het vredig en vooral rustig is. Een optrekje zoals dit gigantische pand in Amstelveen – aan het water, met zeeën van ruimte. Kortom, dé plek om in je rust te genieten van je ongekende vermogen en succesvolle investeringen. Kijk met ons mee.

Aan de Amsteldijk 138 vinden we een fantastisch ouderwets schoolgebouw

Het is weliswaar groter dan de gemiddelde Nederlander nodig heeft, maar bij het zien van het interieur worden wij meteen blij. Het gebouw, voorheen gediend als school, heeft logischerwijs zeer ruime vertrekken en biedt daardoor geweldige potentie voor een prachtige inrichting. Door het oorspronkelijke doel van het gebouw zijn de plafonds op veel plekken bovengemiddeld hoog, wat zorgt voor zeer imposante ruimtes.

schoolgebouw amstelveen funda amsteldijk Pure Luxe

Met maar liefst 536 vierkante meter aan woonoppervlak ben je hier verzekerd van rust, privacy en ruimte om al je spullen kwijt te kunnen. Bovendien heeft het gebouw nog steeds veel karakteristieke elementen die ervoor zorgen dat je enigszins terug in de tijd gaat. Het is echter niet alleen de woning die uit gigantisch veel vierkante meters bestaat, het gehele perceel is groot. Hier tellen we namelijk een totale oppervlakte van 1.295 vierkante meter. Voor een rond bedrag van €2.500.000 ben je de nieuwe eigenaar van dit monumentale bouwwerk uit 1921, een absolute aanrader wat ons betreft. Zeker wanneer je je realiseert dat je iedere dag wakker wordt met uitzicht op rustig kabbelend water.

schoolgebouw amstelveen funda amsteldijk Pure Luxe schoolgebouw amstelveen funda amsteldijk Pure Luxe schoolgebouw amstelveen funda amsteldijk Pure Luxe schoolgebouw amstelveen funda amsteldijk Pure Luxe schoolgebouw amstelveen funda amsteldijk Pure Luxe schoolgebouw amstelveen funda amsteldijk Pure Luxe schoolgebouw amstelveen funda amsteldijk Pure Luxe schoolgebouw amstelveen funda amsteldijk Pure Luxe schoolgebouw amstelveen funda amsteldijk Pure Luxe

Bron: Funda