Johan Vlemmix is voor velen een bekend gezicht. Of het nu is vanwege z’n rol in Ter land, ter zee en in de lucht of  zijn markante carrière als politicus – de beste man is geen onopvallende verschijnen. Hij kwam een aantal jaren geleden al eens opvallend in het nieuws nadat hij te kennen gaf dat geluk geen onderdeel was van z’n leven. Destijds verkocht Vlemmix praktisch alles wat hij in bezit had. Nu heeft de Eindhovenaar dus zijn riante villa in de Brabantse stad te koop gezet. Prijskaartje: €1.395.000.

Wonen in een vrijstaande villa met oprijlaan en fontein

Deze villa is op z’n zachtst gezegd redelijk apart te noemen. Het zou niet des Vlemmix zijn als er niet aan alles gedacht was – en meer. Zo heeft de villa een fitnessruimte, een zwembad, een ontspanningsruimte, een vergaderruimte en een thuisbioscoop. Met een totaal woonoppervlak van maar liefst 1358 vierkante meter weet je zeker dat er aan ruimte geen gebrek is. Deze is gevuld door onder andere een totaliteit aan 11 kamers. Hiervan zijn vier kamers ingericht als slaapkamer en 2 als badkamer. Één badkamer heeft ook nog een sauna.

johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe

Uiteraard is de ruime keuken geschikt voor de grootste feestmaaltijden. Niet alleen de ruimte, maar de nodige inbouwapparatuur maakt het tot een waar paradijs voor iemand die graag kookt. Mocht je gasten hebben die blijven slapen, dan kun je deze onderbrengen in het nabij gelegen guesthouse. Aangrenzend aan de villa vinden we ook nog een dubbele garage die plek biedt aan vier auto’s in totaal.

johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe

In 2016 kocht Johan Vlemmix het optrekje voor een bedrag dat aanzienlijker lager lag dan de huidige vraagprijs. Voor ‘slechts’ €760.000 werd hij eigenaar van dit optrekje. Hij heeft er dus niet echt lang gewoond, maar dat zijn we gewend van hem. We zijn benieuwd hoe lang het duurt alvorens deze villa verkocht is. Het moge duidelijk zijn dat Vlemmix er een aardig uitgesproken smaak op na houdt. Je moet er van houden.

johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe johan vlemmix eindhoven miljoenenvilla woning Pure Luxe

Bron: Bekendeburen