Wie een gouden Lambo ziet, of een gouden Rolls-Royce, die zal zeer waarschijnlijk meteen weten wie erin zit. Het zijn namelijk bolides die toebehoren aan fitnessgoeroe Joel Beukers. Voor de mensen die hem niet kennen: Beukers heeft op een relatief korte tijd een fitness-imperium opgebouwd, dat gepaard gaat met video’s en een berg aan merchandise. Ondernemen met behulp van je community op de meest veelbelovende manier. Nu zul je je natuurlijk afvragen, wat Pure Luxe bij de heer Beukers terecht laat komen. Het antwoord: The Challenge.

Wie is de fitness-gekke Joel Beukers?

Wie hem niet kent heeft de afgelopen maanden/jaren onder een internet-ontwijkende steen geleefd. Joel Beukers heeft op zeer korte termijn een succesvol fitness-imperium op weten te bouwen. Hierbij wist hij de kracht van social media en de daarbij horende community op uitmuntende wijze te gebruiken. Het publiceren van ‘hyperactieve’ video’s en het motiveren van anderen maakte dat hij op korte termijn uitgroeide tot een internet-sensatie. Zijn credo – Gaan voor Goud – werd door velen opgepakt. Inmiddels heeft hij z’n succes om weten te zetten in een goed lopende onderneming en onderstreept hij met deelname aan The Challenge nogmaals waarom hij dingen graag anders aanpakt.

Joel Beukers team voor goud the challenge rally Pure Luxe

Fotograaf: Nanda Hagenaars

Beukers gaat samen met 3 anderen én de Lamborghini en Rolls-Royce schitteren

Met bolides van dit kaliber moet natuurlijk gereden worden – daar zijn ze tenslotte voor gemaakt. Dat is dan ook wat Beukers & Co. gaan doen. De gouden Lamborghini Huracán en de gouden Rolls-Royce Phantom zullen worden bestuurd door Joel Beukers zelf, Niels Koster (dj, Frequencerz), Hans van der Laan (ondernemer en oud-wedstrijd karter) en Mart Hartman (filmproducent). De rally – genaamd The Challenge – wordt verreden met 35 supercars. Iedere auto heeft z’n eigen thema, waarbij Team Voor Goud logischerwijs in ’t goud rijdt.

Joel Beukers team voor goud the challenge rally Pure Luxe

Op 8 september wordt er verzameld in Evian, Frankrijk, om te starten aan de route. Deze leidt langs Cannes, Nice, Milaan, de kust van Kroatië, om te eindigen in Tivat – Montenegro. Deze rit zal voltooid worden door een grote diversiteit aan luxe auto’s – waaronder dus deze twee gouden bolides. Een initiatief dat steeds meer aan populariteit wint. Zo kennen we ook de Gumball3000 en de Mille Miglia (klassiekers). Het blijkt steeds vaker dat eigenaren van exclusieve auto’s een rally of tour initiëren. Iets wat wij toejuichen. Bovendien is het een mooie kans voor bedrijven om aan hun naamsbekendheid te werken.

Joel Beukers team voor goud the challenge rally Pure Luxe

Ook Joel Beukers biedt – net als vele anderen – bedrijven de mogelijkheid om middels sponsoring op de deelnemende auto terecht te komen. Voor team ‘Voor Goud’ is deelname een unieke manier van marketing. Het is inmiddels bekend dat Joel Beukers dingen graag over een andere boeg gooit, zo ook met deze rally. Het is een manier om bedrijven, particulieren en instanties samen te brengen op een ludieke, exclusieve wijze. Logischerwijs is dit dan ook een unieke kans voor bedrijven om een vruchtbare sponsoring te realiseren. Om een indruk te krijgen van de gouden Lambo waar Beukers mee zal rijden raden we je aan om onderstaande video te bekijken:

Joel Beukers team voor goud the challenge rally Pure Luxe

Overigens is het als bedrijf of particulier nog steeds mogelijk om je naam te linken aan deze gouden bolides. Joel Beukers stelt iedereen in staat om – evenals Pure Luxe – een sponsoring aan te gaan. Uiteraard is het mogelijk om een passende overeenkomst aan te gaan en de daarbijbehorende uiting te overleggen. Uiteraard wordt de bedrijfsnaam dan meegenomen op de Lamborghini of de Rolls-Royce. Deelnemen aan de rally als sponsor onder de vlag van ‘Team Voor Goud’ is mogelijk vanaf een bedrag van €2.500. Een unieke kans om binnen een lucratieve doelgroep aan naamsbekendheid te groeien. Voor meer informatie neem je contact op met Floris Wyers via floris@pureluxe.nl.