Lil Kleine, ’s lands bekendste rapper, gaat onverminderd hard als het aankomt op het succes dat hij als artiest boekt. We weten inmiddels dat de beste man een aardige collectie aan horloges heeft vergaard (lees: Rolex en Audemars Piguet) en ook wat betreft auto’s heeft Jorik Scholten niets te klagen. Althans, nu zijn het auto’s – voorheen was het enkel de zeer dikke, matzwarte Range Rover. Inmiddels heeft hij daar een tweede bolide aan toegevoegd.

Lil Kleine krijgt hulp van – wie anders dan – Jeroen van den Berg

Hey, waar kennen we die naam ook alweer van? Juist, meneer van den Berg is dezelfde persoon als de vaste supercar partner van Dj Afrojack. Beide heren kwamen nog niet zo lang geleden in het nieuws omdat ze samen de gelukkige eigenaren zijn van een nieuwe Ford GT. Een supercar waar er slechts 2 van naar Nederland zullen komen. Nu heeft de eigenaar van Carlink dus een handje geholpen bij de nieuwe bolide van Lil Kleine. Overigens weer een SUV.

Op Instagram deed de Nederlandse rapper uit de doeken dat hij de trotse eigenaar is van een nieuwe Mercedes-Benz G-klasse. Niet zomaar een natuurlijk, een beetje rapper slaat het instapmodel al gauw over. Dus, bezorgde Jeroen van den berg een Mercedes-Benz G-klasse G63 AMG. Een hele mond vol en zonder twijfel een van de grootste patserbakken die de Nederlandse wegen onveilig zal maken. Op deze manier weet Lil Kleine z’n wagenpark met grote stappen uit te bouwen – hij heeft een voorkeur voor grote benzine-slurpers, dat moge duidelijk zijn.

Bron: Instagram, Lil Kleine / TheHomelessGuy