Dat de sterren van de aardbol niet verblijven in een ‘sneue’ Airbnb of een krakkemikkig hotel, dat is natuurlijk oud nieuws. Menig zichzelf respecterende ster bezit namelijk één of meerdere vakantievilla’s op de meest vooraanstaande plekken. Een lijstje waar onder andere Saint-Tropez, Monaco en natuurlijk Ibiza op prijken. Die laatste is dan ook de uitvalsbasis van Wesley Sneijder en z’n geliefde Yolanthe. Het koppel bezit een zeer nette en luxueuze villa op het Spaanse eiland en het wordt nog mooier.

Leven als Wesley en Yolanthe in ‘Villa Cala Tarida’

Een beetje villa op Ibiza kent al gauw een luxe die z’n weerga niet kent. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat dit ook voor de villa van Wesley en Yolanthe Sneijder geldt. Villa Cala Tarida is een oase van rust en luxe – op herkenbare ‘Ibiza-wijze’. De villa heeft een aantal faciliteiten tot de beschikking die erg vreemd zouden staan in een appartement in Amsterdam-Zuid, maar volledig kloppen bij dit landgoed op Ibiza.

vakantievilla Ibiza wesley yolanthe sneijder Pure Luxe

Om te beginnen zijn er maar liefst 11 slaapkamers aanwezig, 7 badkamers, 4 keukens, 3 salons en een bioscoop. Die laatste is overigens beschikbaar binnenin de villa, maar voor de liefhebbers van buitenlucht is er óók een exemplaar buitenshuis – lekker makkelijk. Als je dacht dat we de boel nu wel zo’n beetje hebben op weten te sommen, dan kunnen we je vertellen: we zijn nog niet klaar.

vakantievilla Ibiza wesley yolanthe sneijder Pure Luxe

Ibiza staat natuurlijk bekend als ‘party-eiland’. Een villa op het grootste party-eiland ter wereld is dan ook niet compleet zonder discotheek. Ja, Villa Cala Tarida heeft de beschikking over een eigen discotheek. Voor het geval je de entreeprijzen bij Ushuaïa iets teveel in de papieren vindt lopen. Mocht je nog niet hard genoeg gedanst hebben in je privé-discotheek, dan kun je nog even afzien in de gym. Daarnaast is er ook de beschikking over 2 bars én 3 verschillende jacuzzi’s. Dat laatste is dan wel weer logisch natuurlijk, met maximaal 22 gasten in de villa ben je niet geholpen met slechts één jacuzzi.

Yolanthe Sneijder-Cabau Villa Ibiza Video from Wannahaves on Vimeo.

Je vakantie doorbrengen in deze prachtige villa

Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig voor de BN’ers dat ze hun vakantie op Ibiza zo doorbrengen, maar daar willen wij ook van proeven toch? Volgens goed ingelichte bronnen is dat gelukkig dan wel weer mogelijk. Naar het schijnt wordt de villa namelijk verhuurd wanneer het gezinnetje Sneijder er niet huist. Een leuke optie voor je vakantie naar Ibiza. Let wel even op, exacte prijzen zijn ons onbekend, maar het zou ongeveer zo’n 10 tot 30.000 euro per week moeten kosten om hier je roes uit te slapen. Een beetje vakantie mag wat kosten toch? Ben je nu echt nieuwsgierig, check dan even de bovenstaande video die Wannahaves voor hen maakte.

vakantievilla Ibiza wesley yolanthe sneijder Pure Luxe vakantievilla Ibiza wesley yolanthe sneijder Pure Luxe vakantievilla Ibiza wesley yolanthe sneijder Pure Luxe vakantievilla Ibiza wesley yolanthe sneijder Pure Luxe vakantievilla Ibiza wesley yolanthe sneijder Pure Luxe vakantievilla Ibiza wesley yolanthe sneijder Pure Luxe vakantievilla Ibiza wesley yolanthe sneijder Pure Luxe

Bron: Show