OGER is al menig jaar een begrip wat betreft maatpakken en nette kledij. Nu de zonen Martijn en Sanders Lusink het stokje sinds kort hebben overgenomen waait er een vernieuwende wind door de organisatie. Naast het inrichten van een hoek voor damesmode in zowel OGER Amsterdam als Rotterdam (op respectievelijk 6 en 7 september worden ze officieel geïntroduceerd), wordt er ook nog eens een Atelier Munro x OGERgedeelte toegevoegd aan de OGER store in Rotterdam. Reden genoeg voor een feestje op vrijdag 7 september om 17.00u op de Kruiskade 63-65 te Rotterdam.

OGER verstevigt de unieke positie binnen de Nederlandse modebranche

OGER is inmiddels alweer heel wat jaren een gevestigde naam als ’t aankomt op uitstekende service en maatpakken van hoogwaardige kwaliteit – afgetopt met alles wat erbij komt kijken. Het luxe herenmode merk werd in 1989 opgericht door de broers Robert, Martin en Oger Lusink. Inmiddels is het merk met 4 stores in Nederland en één in België een begrip op het gebied van kwalitatieve mannen- en sinds kort dus ook vrouwenmode. Deze veranderingen gaan gepaard met een ‘wisseling van de wacht’.

oger atelier munro rotterdam opening Pure Luxe

De zonen Sander en Martijn Lusink nemen het stokje over van Oger Lusink – als zijnde Brand Director en CEO. Vorig jaar lanceerde OGER het duurzame label Atelier Munro x OGER. De Honthorststraat in Amsterdam was het decor voor een duurzaam, revolutionair concept. Klanten worden opgemeten en kunnen vervolgens op grote schermen hun eigen kleding ontwerpen. Een concept dat aanslaat en dus nu ook neer zal strijken in Rotterdam. Na samenstelling wordt het ontwerp direct naar de fabriek gestuurd. Zo streeft OGER er naar om een nieuwe, duurzame manier van maatwerk te ontwikkelen.

oger atelier munro rotterdam opening Pure Luxe

Atelier Munro x OGER opent vrijdag

Sander Lusink zegt hierover: ‘De toekomst van menswear ligt in maatwerk omdat het een duurzame manier van produceren is. De stof wordt voor iedere klant op maat gesneden. Hierdoor blijven er weinig stukken stof en geen voorraden over. Bovendien draag je iets persoonlijks dat perfect zit. Feitelijk is elke klant zijn eigen ontwerper.’ Op 7 september zal OGER daarom een feestje geven in Rotterdam, op de Kruiskade 63-65. Er zal vanaf 17.00u tot 18.00u een inloop-borrel zijn. Om 19.00u wordt de officiële opening gestart en zullen topklanten en topstylist Fred van Leer aanwezig zijn. Waarbij laatstgenoemde je van styling-advies zal voorzien.