Als er iets is wat thuishoort in het rijtje van ‘Pure Luxe’, dan is het wel ’t wereldje van de Formule-1. Los van het feit dat er miljoenen omgaan in de sport, zijn alle randzaken uiterst luxe en is de totale experience slechts voor enkelen weggelegd. Mede daarom hebben we een unieke beleving voor jullie op touw gezet. Je kunt met ons mee naar de allerlaatste GP van het huidige Formule-1 seizoen. Waar? In Abu Dhabi. Een trip die je gegarandeerd niet snel zult vergeten.

Beleef samen met Pure Luxe de Grand Prix van Abu Dhabi

We hebben er voor gezorgd dat het Formule-1 seizoen van dit jaar met een knaller wordt afgesloten. Op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi zal de allerlaatste race van deze F1-kalender plaatsvinden en jij kunt er samen met Pure Luxe bij zijn. We hebben een uniek en exclusief arrangement samengesteld dat het niet alleen mogelijk maakt om de race zelf te bekijken, maar ook alles eromheen te ervaren – een geweldig pakket van activiteiten en services.

Formule-1 Grand Prix Abu Dhabi arrangement Pure Luxe

Op 22 november zullen we geheel in stijl met Etihad Airways naar Abu Dhabi vliegen. Aldaar verblijven we 3 nachten in het 5-sterren Fairmont Hotel. Een hotel dat zonder enige twijfel in het luxe-plaatje thuishoort: met 9 restaurants van wereldklasse, een privéstrand en een zwembad is het hier op z’n zachtst gezegd goed vertoeven. Het arrangement omvat bovendien de weekendtickets voor de South Grandstand. Daarnaast krijg je ook nog toegang tot de after-race concerten van onder andere Guns ‘n’ Roses en Sam Smith. Als kers op de taart wordt bij ieder arrangement ook nog eens toegang verleent tot Ferrari World en Yas Waterworld. Beiden zijn te bezoeken met de 3-daagse Yas-pas die je bij ieder arrangement cadeau krijgt. Kortom, er zijn genoeg ingrediënten om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke Formule-1 weekend in Abu Dhabi kunt beleven.

Formule-1 Grand Prix Abu Dhabi arrangement Pure Luxe

Pure Luxe verzorgt de transfer van- en naar het vliegveld en het circuit. Zo willen we ervoor zorgen dat je een volledig onbezorgd tripje tegemoet kunt zien, zonder je druk te hoeven maken over planningen of andere randzaken. De kosten voor dit complete arrangement zijn € 1.950,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Meerkosten voor een eenpersoonskamer zijn € 400,- per perso0n. Er is een beperkt aantal arrangementen beschikbaar. Zin om mee te gaan? Geef dan je reservering door via floris@pureluxe.nl.

Formule-1 Grand Prix Abu Dhabi arrangement Pure Luxe

Praktische informatie voor een passende planning en een onvergetelijk weekend

Vluchttijden:
Heenreis:
Vertrek naar Abu Dhabi do 22 november 20:25 uur
Aankomst Abu Dhabi vr 23 november 06:00 uur

Terugreis:
Vertrek naar Amsterdam ma 26 november 09:25 uur
Aankomst Amsterdam ma 26 november 14:00 uur

Circuit

De South Grandstand ligt zoals de naam al doet vermoeden op het zuidelijke punt van het circuit. Deze tribune heeft een schitterend panoramisch uitzicht over een groot deel van het circuit. De tribune biedt een goed zicht op de chicane bij bocht nummer 11, 12 en 13 en daarnaast kun je ook een bocht 14 zien liggen in de verte, hierna verdwijnen de coureurs met hoge snelheid richting het opvallende vijf sterren Yas Viceroy Hotel. De hele race is tevens op grote schermen tegen over de tribune te volgen. Bij dit arrangement ontvang je een weekendticket voor zaterdag (kwalificatie) en zondag (race).

Formule-1 Grand Prix Abu Dhabi arrangement Pure Luxe

Hotel
Het Fairmont Hotel heeft een fantastische ligging aan het water en heeft een eigen privé strand en diverse zwembaden. De kamers hebben een moderne stijl en zijn mooi ingericht. Het hotel heeft 9 restaurants waarbij divers internationale gerechten worden geserveerd.

Extras

Transfers

Bij dit arrangement zijn diverse transfers opgenomen:

  • Van en naar de luchthaven
  • Van en naar het circuit

Ferrari World

Direct naast het Yas Marina circuit ligt het indoor pretpark Ferrari World wat volledig in het teken staat van het beroemde Italiaanse sportwagenmerk. Hier vind je onder andere de snelste achtbaan van de wereld en de achtbaan met de hoogste looping van de wereld.

Formule-1 Grand Prix Abu Dhabi arrangement Pure Luxe

Yas Waterworld 3 daagse pas

Voor wie op zoek is naar verkoeling kan terecht in het Yas Waterworld waterpretpark wat op een steenworpafstand ligt van het circuit.

Afterrace concerten

Alle gasten kunnen gratis de Yasalam After-Race concerten bijwonen op zaterdag en zondag. Op zaterdag treedt de Britse singer en songwriter Sam Smith op en op zondag sluit de legendarische band Guns N’Roses op!