Schaap en Citroen is een van de grootste juweliershuizen (al dan niet de grootste) die Nederland rijk is. Het bedrijf – al in 1888 opgericht – bestaat uit maar liefst 10 grote juweliershuizen door heel Nederland. Grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn uitvalsbasis voor het juweliershuis en dat maakt dat men door het hele land bekend is met de naam. Naast juwelen worden er ook horloges verkocht en juist dat is waar Schaap en Citroen en de voetballerij een gigantisch raakvlak kennen. Dit uit zich nu in een officiële samenwerking met Feyenoord Rotterdam.

Schaap en Citroen slaan voor minstens 3 jaar de handen in elkaar met Feyenoord

Tijdsmeting is een cruciaal begrip in de voetballerij. Het is dan ook niet vreemd dat er voor dat vlak een vakbekwame partij wordt gezocht die zich – met veel verve – kan richten op het verzorgen van alles omtrent correcte tijdsmetingen in en rondom voetbalwedstrijden van Feyenoord Rotterdam. Met de samenwerking tussen Schaap en Citroen en Feyenoord zijn beide partijen tot een stijlvolle overeenkomst gekomen.

schaap en citroen feyenoord rotterdam samenwerking Pure Luxe

Diverse zaken zowel online als offline zullen door Schaap en Citroen geregeld worden. Zo wordt het scorebord in de kuip door Schaap en Citroen gemanaged, maar ook de countdown op het liveblog online zal onder hun supervisie vallen. Schaap en Citroen is al sinds 1974 in de havenstad te vinden en is dan ook trots op deze samenwerking. Het juweliershuis zegt zelf: ‘er is geen mentaliteit waar we meer van houden. Geen woorden, maar daden!’. Een duidelijk statement over de blijdschap na de realisatie van deze samenwerking. We wensen beide partijen succes in de komende 3 jaren.

schaap en citroen feyenoord rotterdam samenwerking Pure Luxe