Zoals we jullie enige tijd geleden al wisten te melden is Pure Luxe er als de kippen bij als er iets te beleven is op ’t gebied van luxe. Zo mochten we als een van de eersten een exclusief kijkje nemen bij de nieuwe Range Rover SV Coupé. Een voorrecht van werkzaam zijn in de luxebranche – een omgeving die toch al veel bijzondere momenten met zich meebrengt. Zo opende afgelopen weekend de 32e editie van PAN Amsterdam haar deuren. Succesvol: 10.000 bezoekers trokken richting de RAI om zich te laten zien bij ‘het zusje’ van de TEFAF. Pure Luxe was erbij.

Pure Luxe ging op zoek naar al het bijzonders dat PAN Amsterdam te bieden heeft

Wie een beetje bekend is met PAN Amsterdam weet dat het een verzamelplek is voor connoisseurs, liefhebbers en flanerende individuen. Het evenement – gericht op bijzondere kunststukken – trekt ieder jaar weer een grote verscheidenheid aan mensen én kunststukken. Zo waren er ook dit jaar weer enkele bijzondere pareltjes te vinden, waaronder een portret van Mondriaan dat in zeer korte tijd een eigenaar wist te vinden en daarmee vrij eenvoudig enkele koppen haalde.

Voor ons reden genoeg om ons weer in het champagne-drinkende gedruis onder te dompelen en enkelen wat vragen te stellen. PAN Amsterdam belicht door de Pure Luxe camera en een kritische Floris Wyers ervoor die men onderwerpt aan een vragenvuur. Bekijk de video hieronder voor een gedegen impressie van een evenement dat steeds meer aan populariteit lijkt te winnen: