Als het draait om luxe is er een verscheidenheid aan producten en diensten die ons pad kruist. Het maakt dat we vaak het voorrecht hebben een kijkje te krijgen in de keuken van mooie merken. Zoals jullie misschien al hebben gehoord (of gezien) zijn we van plan om deze ervaringen vaker met jullie te delen. Zo maken wij niet alleen de ‘ooooh’ en ‘aaaah’-momenten mee, maar kunnen jullie er eveneens van genieten. We trappen onze vernieuwde Pure Luxe Vlogs af met een private viewing van de hagelnieuwe Range Rover SV Coupé. 

De Range Rover die praktisch een half miljoen kost

Een Range Rover is zonder twijfel één van de meest imponerende en statige automobielen die de hedendaagse wegen onveilig maken. De SUV zit standaard al boordevol luxe en kent een zeer nette reeks aan speciale uitvoeringen. Nu is er door de speciale afdeling bij Jaguar Land Rover een extra model aan toegevoegd: de Range Rover SV Coupé. Een creatie van mensen bij de SVO (Special Vehicle Operations) afdeling. Het meest opvallende aan deze nieuwe Range Rover is toch wel het ontbreken van de twee achterportieren.

Range Rover SV Coupé Land Rover Jaguar Pure Luxe

We kregen de kans om deze bolide van dichtbij te zien tijdens een private viewing en het resultaat kun je zien in de video hieronder. Wees gerust, in de toekomst zullen we meer van dit soort video’s maken en posten. Zorg dus dat je je abonneert op ons kanaal – zo mis je niets van ‘Pure Luxe’. Laat ons tevens weten in de reacties wat jullie graag willen zien, of waar we beslist eens achteraan moeten gaan. Wie weet is de volgende video aan jou te danken.

Range Rover SV Coupé Land Rover Jaguar Pure Luxe Range Rover SV Coupé Land Rover Jaguar Pure Luxe Range Rover SV Coupé Land Rover Jaguar Pure Luxe Range Rover SV Coupé Land Rover Jaguar Pure Luxe Range Rover SV Coupé Land Rover Jaguar Pure Luxe