Dat cabaretier Hans Teeuwen niets te klagen heeft blijkt wel uit zijn nieuwste aankoop. Hij is onlangs trotse eigenaar geworden van een bijzonder pareltje in Amsterdam Zuid. Het drie-dubbele-benedenhuis is gelegen aan de Frans van Mierisstraat. Dit heeft hij gekocht voor maar liefst €1.150.000 zonder hiervoor een hypotheek te hoeven afsluiten. Neem een kijkje in het nieuwe pand van Hans Teeuwen. 

Het nieuwe onderkomen van Hans Teeuwen is Amsterdam in alle opzichten

Het drie-dubbele-benedenhuis heeft een oppervlakte van 286 vierkante meter en ademt nog de sferen uit 1900. Het huis beschikt over acht kamers, verdeelt over drie woonlagen. Hier bevinden zich onder andere zes slaapkamers en een badkamer. Daarbij heeft het ook nog een ruime achtertuin van maar liefst 99 vierkante meter, gelegen op het zuiden en een dakterras. Dit is echter het tweede huis van Hans Teeuwen in Amsterdam. Buiten het onlangs gekochte magnifieke grachtenpand bezit hij ook nog een appartement aan de Wouwermanstraat dat hij in 1997 kocht voor een bescheiden bedrag van 294.000 euro.

Grachtenpand van Hans Teeuwen Pure LuxeGrachtenpand van Hans Teeuwen Pure LuxeGrachtenpand van Hans Teeuwen Pure LuxeGrachtenpand van Hans Teeuwen Pure LuxeGrachtenpand van Hans Teeuwen Pure Luxe
Grachtenpand van Hans Teeuwen Pure LuxeGrachtenpand van Hans Teeuwen Pure Luxe
Grachtenpand van Hans Teeuwen Pure Luxe

 

Bron: Bekende Buren