Robert Redford doet bij de meesten onder ons wel een belletje rinkelen. Hij is een van de meest iconische acteurs en de inmiddels 82-jarige Amerikaan is nog altijd actief. Hij leek even met pensioen te gaan, maar daar kwam hij laatst alweer voorzichtig op terug. Op het gebied van vastgoed doet hij wel een stapje terug, want hij heeft een van zijn pareltjes te koop gezet. Het gaat om een wine country retreat in Napa Valley, en voor €6.500.000 is Robert Redford’s optrekje nu op de markt gebracht.

Robert Redford’s optrekje stelt niet teleur

Iconische acteurs hebben over het algemeen natuurlijk niet bepaald een gebrek aan financiële middelen. Dit onderdeel van het vastgoed portefeuille van Redford stelt dan ook zeker niet teleur. Het ruime huis is gelegen op een 10 hectare groot perceel in het stadje St. Helena, omgeven door oude eikenbomen. Het optrekje stond eerder bekend als Danza Del Sol, wat in de inrichting nog terugkomt. Het huis is zo ingericht dat overal licht naar binnen komt, met drie slaapkamers en liefst vier badkamers. De Californische invloeden, met de zon als middelpunt, komen overal terug.

Robert Redford's optrekje PURE LUXE

Overal voorzien van luxe

Het gehele optrekje bestaat naast het grote woonhuis ook nog uit een studio/gastenverblijf en twee ruime garages. De studio is nu ingericht als creatieve ruimte, maar uiteraard kan dit worden aangepast. Buiten de bad- en slaapkamers is er een grote en ruim ingerichte woonkamer, een bibliotheek met werkplek, een ruimtelijke keuken en een formele eetkamer.

Robert Redford's optrekje PURE LUXE

Door het huis heen zijn verschillende sfeervolle open haarden. De studio, of het gastenverblijf, heeft een grote open ruimte gevuld met buitenlicht. Een van de twee garages heeft ook nog een studio en workout ruimte. Ook buiten is aan alles gedacht, met meerdere terassen, een zwembad, spa en eetruimtes. Het moge duidelijk zijn, je komt hier absoluut niets tekort.

Robert Redford's optrekje PURE LUXE Robert Redford's optrekje PURE LUXE

Bron: Uncrate