Het is voor velen een droom: achter het stuur kruipen van een supercar. Slechts enkelen zien deze dromen verwezenlijkt worden, maar toch is niets ondenkbaar. We hebben bij Pure Luxe al meermaals het voorrecht gehad om ’s werelds meest exclusieve bolides te besturen, maar dat voorrecht willen we ook wel eens delen. Daarom bieden we jou nu een dag rijden in een Porsche 911 Carrera T aan. Wat je er voor moet doen? Praktisch niets, behalve eventjes lezen wat we hieronder vertellen.

4 Porsche 911 T’s als nieuwe toevoeging aan de Hertz Dream Collection

Wie een beetje bekend is met Hertz autoverhuur weet dat het bedrijf niet alleen een gigantisch grote vloot bezit, maar deze tevens bestaat uit auto’s uit allerlei segmenten. De ‘Dream Collection’ is één van de aspecten die ervoor zorgen dat Hertz een zeer respectabele reputatie heeft opgebouwd. Het is tevens de weg naar de noemer ‘meest premium collectie’ als automotive service.

Hertz Dream Collection Porsche 911 Carrera T Pure Luxe

Eerder al wisten we jullie mede te delen dat er enkele Maserati’s toegevoegd werden aan de catalogus, nu is Hertz dus ook in zee gegaan met het sportwagen-merk uit Stuttgart. Wat ons betreft een zeer appetijtelijke toevoeging aan het bestaande wagenpark. Bovendien is het nogmaals de bevestiging dat Hertz staat voor service, kwaliteit en een grote diversiteit binnen de vloot.

Hertz Dream Collection Porsche 911 Carrera T Pure Luxe

Pure Luxe mag jou een dag de weg op sturen in een Porsche 911

Hier gaat het natuurlijk om. Aangezien Hertz graag deelt in de vreugde van het toevoegen van deze 4 bolides, hebben we een mooi aanbod voor jullie in petto. Hertz heeft ons namelijk toegezegd dat één van deze 4 Porsches voor een dag beschikbaar gesteld mag worden aan één van onze lezers. Nee, dit is geen grapje en nee, hier komen geen kleine lettertjes bij kijken.

Hertz Dream Collection Porsche 911 Carrera T Pure Luxe

Hoe maak je kans? Nou, dat is kinderlijk eenvoudig. Ga naar de Instagram-pagina van Hertz.Benelux (deze vind je hier) en like de foto met daarin de 4 Porsches. Tag vervolgens je vriend, vriendin, pa, ma of schoonbroer onder de foto. In ieder geval de persoon die naast je plaats mag nemen tijdens het ritje. Et Voila! Het is werkelijk een koud kunstje en de prijs is er een waar wij geen seconde over twijfelen. Belangrijk: je moet minimaal 25 jaar oud zijn om mee te doen en minimaal 2 jaar je rijbewijs bezitten. Let daar dus eventjes op.

Hertz Dream Collection Porsche 911 Carrera T Pure Luxe