Nederland is over het algemeen de drukte van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Alles wat erbuiten valt lijkt – zeker volgens Randstedelingen zelf – niet echt van belang. Gelukkig weten wij wel beter en kunnen we je vertellen dat er in Nederland diverse pareltjes te vinden zijn, die zich volledig onttrekken aan de drukte van alledag. Ideaal voor hij of zij die op zoek is naar rust en een goed uitzicht. Neem nou deze woonboerderij gelegen in het pittoreske kanaaldorp Wetering. Als dit geen luxe is, dan weten we ’t ook niet meer.

Luxe in een lieflijke, landelijke gedaante

Wat direct opvalt bij deze woning (en alle bijgebouwen) is het feit dat er zorgvuldig aandacht is besteed aan de landelijke uitstraling. De woonboerderij heeft bijna schilderachtige kenmerken en dat maakt dat het geheel een zeer warme, sfeervolle uitstraling heeft. Ondanks deze kenmerken aan de buitenkant is de woning voorzien van de nodige hi-tech apparatuur en ontbreekt het je aan niets.

woning woonboerderij wetering Sotheby's Pure Luxe

Zo is er in het grindpad een state of the art autolift verborgen, welke toegang biedt tot een ruime kelder. Deze biedt op z’n beurt weer genoeg plaats voor een respectabele autoverzameling. Als we ’t hebben over ‘more than meets the eye’, dan is dit pareltje beslist een goed voorbeeld. De woning ligt op een perceel dat in totaal zo’n 4.355m2 aan grond en water beslaat. Hiermee is meteen duidelijk waarom er diverse bijgebouwen aanwezig zijn, waaronder botenhuizen, een atelier en een gastverblijf.

woning woonboerderij wetering Sotheby's Pure Luxe

Een ruim hoofdgebouw als middelpunt van een zeer compleet plaatje

De ruime woonboerderij is het middelpunt van het ‘landgoed’ en bestrijkt tevens het overgrote deel van de 395 vierkante meter aan woonoppervlak op het perceel. De woning is opgedeeld in drie woonlagen, te weten: het souterrain, de begane grond en de eerste verdieping. In het souterrain is zoals eerder aangegeven plaats voor diverse auto’s. Toegang tot het souterrain heb je via de autolift, de trap in de woning óf de RVS personenlift in de hoofdwoning. Hier is tevens een ontspanningsruimte te vinden.

woning woonboerderij wetering Sotheby's Pure Luxe

Op de begane grond vinden we een ruime woonkamer, keuken, eetkamer, slaapkamer met badkamer en suite en een kantoorruimte. Een zeer complete indeling welke uiteraard voorzien is van de nodige moderne aspecten. Denk hierbij aan inbouwapparatuur en kwalitatief hoogwaardig sanitair. Kortom: een exterieur dat stijlvol terug in de tijd gaat, met een interieur dat voldoet aan de hedendaagse standaard en meer.

woning woonboerderij wetering Sotheby's Pure Luxe

Wonen in je eigen wereld

We kunnen de drukte van de stad zo af en toe heel erg appreciëren. Toch is het ook zeer comfortabel om te weten dat die drukte geen dagelijkse kost is. Mede daardoor is dit stukje rust in Wetering zo aantrekkelijk. Zoals duidelijk te zien is er aan ruimte geen gebrek. Een zeer aantrekkelijk woningaanbod voor iemand die zichzelf wil onderdompelen in luxe, rust en comfort.

woning woonboerderij wetering Sotheby's Pure Luxe

De Weynshof heeft uiteraard nog veel meer kenmerken en aspecten die eenvoudig doen overtuigen er eens een kijkje te gaan nemen. De prijs kunnen we jullie helaas niet verklappen, deze wordt alleen gedeeld op aanvraag. Het moge voor zich spreken dat het geen goedkoop onderkomen zal zijn, maar dat kun je ook niet verwachten bij een woning van dit niveau. Voor meer informatie kun je terecht bij Sotheby’s Nederland.

woning woonboerderij wetering Sotheby's Pure Luxe woning woonboerderij wetering Sotheby's Pure Luxe