Als je op korte termijn van plan bent om naar de Verenigde Staten te verhuizen, dan hebben wij misschien een mooie optie voor je in de aanbieding. Het optrekje waar we het over hebben ligt in North Palm Beach, Florida en is van niemand minder geweest dan de ex-vrouw van topgolfer Tiger Woods. 

Zweedse Elin Nordegren zet haar riante woning te koop voor 49,5 miljoen dollar

Ja we moesten even een paar keer met onze ogen knipperen, maar het staat er echt. De dame in kwestie heeft het nederige stulpje in de etalage gezet met een prijskaartje dat 49,5 miljoen dollar laat lezen. Een bedrag dat we in Nederland niet snel tegenkomen (om niet te zeggen nooit). Het mooiste van alles is misschien nog wel dat het huis nu vier keer zo duur is als de oorspronkelijke kostprijs.

huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe

Toen Tiger Woods en Elin besloten te scheiden, moest Woods een aardige schikking treffen. Dat liet zich vertalen in een bedrag van meer dan 100 miljoen dollar. Een leuk zakcentje en beslist iets waar Woods destijds wat mindere nachten door heeft beleefd. In 2011 besloot mevrouw Nordegren voor een bedrag van $12.250.000 te starten met de bouw van dit gigantische huis. Het hele huis werd van de grond af aan opgebouwd en volledig naar wens vormgegeven.

huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe

In 2014 (ja, echt) was het huis pas klaar en bewoonbaar. Het huis heeft een woonoppervlak van ruim 2100 vierkante meter. Deze ruimte wordt onder andere gebruikt om 11 slaapkamers te huisvesten (11 slaapkamers?!) en uiteraard de nodige andere luxe. Wat we ook wel mogen verwachten van een huis in deze categorie. Uiteraard zijn er ook genoeg badkamers aanwezig, maar liefst 15 stuks. In Amerika leeft het credo Bigger is better meer dan ooit tevoren.

huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe

Wat dan weer een beetje tegenvalt is ’t feit dat er slechts plek is voor vier auto’s. Als iedere gast voor die 11 slaapkamers een auto meeneemt wordt het een kippengevecht, daar is dan weer niet over nagedacht. Uiteraard is er ook een fitnessruimte, bioscoop en wijnkelder aanwezig. Echter, het pronkstuk van dit huis is misschien niet eens een ruimte, maar een ‘accessoire’. Er hangt namelijk een levensgrote kroonluchter volledig gemaakt van Swarovski-kristal. Iets waar de nodige ‘oeeeh’ en ‘aaaah’-momentjes mee gegarandeerd worden.

huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe huis florida ex-vrouw tiger woods woning North Palm Beach Pure Luxe

Bron: Luxatic