Als vermogend individu ben je natuurlijk constant bezig met de zoektocht naar een leuke manier voor het besteden van je geld. Zo start je misschien een autoverzameling, koop je wat vastgoed op links en rechts of begin je een wijncollectie. Hoe dan ook, met een goedgevulde bankrekening zijn de opties praktisch eindeloos. Zeker wat leuk ‘speelgoed’ betreft. Neem nou deze Royal Version 001 van Jet Capsule. 

Dé tender voor wie bang is nat te worden

We kennen deze creatie van Jet Capsule natuurlijk al een tijdje. Toch is de toevoeging van de Royal Version 001 een welkome toevoeging. Het betreft ditmaal namelijk een tender met meer plaats dan z’n kleinere broer. Met z’n 8 meter lengte is er plek voor maximaal 9 passagiers. Allen gestoeld in een prachtig lederen zetel die werkelijk van adelijke kwaliteit is – hence the name. Aan de achterzijde biedt een gemotoriseerde carbon deur toegang tot de tender.

jet capsule royal version 001 tender Pure Luxe

Eenmaal aan boord kun je gebruik maken van een heus toilet, een wet bar en dus één van de lederen zetels. De afwerking is werkelijk subliem en geheel in lijn met de verwachtingen. De Royal Version 001 wordt aangedreven door één of twee Yanmar dieselmotoren – gekoppeld aan een Rolls-Royce jet-engine. Hiermee is de tender in staat topsnelheden te halen tot 62 knopen.

jet capsule royal version 001 tender Pure Luxe

Daarnaast zorgt een paar Torqeedo elektromotoren voor een iets subtielere stuwkracht – met 12 knopen. Het prijskaartje van dit leuks? Zo’n €250.000 om in te stappen. Niet mals, maar dan heb je wel een leuk speelgoedje.

jet capsule royal version 001 tender Pure Luxe