Ontwerper Gabriele Teruzzi heeft dit adembenemende jachtontwerp gecreëerd genaamd ‘Shaddai’. Het 150 meter lange schip heeft naast alle luxe voorzieningen van een superjacht nog één extraordinaire feature, een 38 meter hoge cabine met aansluitend terras met een fantastisch uitzicht. Zoals hieronder te zien is heeft de ontwerper met dit unieke schip ervoor gezorgd dat u een adembenemend uitzicht overal met u mee kan nemen op zee.

De master-cabine bevat zelfs een infinity pool waardoor het water lijkt door te lopen in de zee, de perfecte plek om ondergaande zon te bekijken is met een glaasje champagne in uw hand. Het lijkt ons een sensationele ervaring, alsof u zich in de hemel bevindt. Kudos voor het super originele concept van deze ontwerper.

Unknown

Ga naar de website van Gabriele Teruzzi voor meer informatie over het project.

Lees ook: Luxe Lijstjes: 5 Snelle Fun Boats Onder de 15 Meter

shaddai-yacht-concept-gabriele-teruzzi-2
shaddai-yacht-concept-gabriele-teruzzi-3
shaddai-yacht-concept-gabriele-teruzzi-4
shaddai-yacht-concept-gabriele-teruzzi-5
shaddai-yacht-concept-gabriele-teruzzi-6

Lees ook:  Project Nina van Heesen Mengt Italiaans Design met Nederlands Vakmanschap