Timothy Dalton, misschien wel een van de meest serieuze acteurs die James Bond ooit heeft gekend. Daarbij maakte zijn laatste verschijning in James Bond als de iconische Britse spion erg speciaal. In License to Kill, 1989, is er voor het laatst in een James Bond film een Rolex gedragen. In de Bond films die daarop volgden werd er overgestapt naar Omega en acteur Pierce Brosnan. 

De Rolex Submariner die nooit gedragen werd door Dalton zelf

Dalton heeft zelf nooit het iconische horloge gedragen in de James Bond film. Het is namelijk de stuntman van de acteur die de Rolex Submariner droeg in License to Kill. Op 30 oktober gaat het pronkstuk onder de hamer. Experts denken zelfs dat het horloge tussen de $80,000 – $120,000 zal opleveren. Een behoorlijke prijs voor een horloge dat officieel nooit is gedragen door Timothy Dalton. Maar er zullen uiteraard 007 fans zijn die graag in het bezit willen zijn van de Rolex.

Rolex Submariner James Bond Pure Luxe

Met de aankoop ben je een Submariner (referentie 5513) rijker, compleet met krassen op het saffierglas en een bijpassende oester armband die echte actie heeft gezien. Bij de aankoop van de Rolex Submariner krijg je originele Rolex documenten, foto’s uit de set van de film, een boekje met de productie van de film en een echtheid certificaat van de EON Production die de film ondersteunde.

Bron: D’Marge