Het is alweer even geleden dat de Bitcoin-koers zich boven de magistrale grens van $15.000 bevond. Het massale vertrouwen dat ervoor zorgde dat massa’s mensen lange tijd in goudkoorts leefden is verleden tijd en er rest slechts een groepje ‘diehards’ die heilig geloven in Cryptocurrency. Toch zijn er zo af en toe tekenen van hoop. Zo wist Bitcoin zich over ’t weekend van z’n beste kant te laten zien en werden we vanochtend wakker bij een koers van $7.000. Inmiddels is ook die grens alweer ‘oud nieuws’.

Bitcoin kruipt vooralsnog voorzichtig uit een zéér diep dal

Zeer diep ja, want zoals gezegd is het herleven van oude tijden nog lang niet in zicht. Nee, de huidige koers is nog steeds geen schijntje van wat ’t ooit was, maar dat neemt niet weg dat er voorzichtig positief geluid klinkt uit ‘Crypto-land’. Vanochtend werd men namelijk op meerdere platformen erop geattendeerd dat de koers de grens van $7.000 had doorbroken. Een mooie opsteker, maar inmiddels stevent Bitcoin aardig besluitvaardig af op $8.000.

Europa Crypto Bitcoin wetgeving aangescherpt regelgeving Pure Luxe

Uiteraard is het afwachten hoe deze positieve ontwikkeling door kan zetten – als dat al lukt. De oplettende lezer zal misschien mee hebben gekregen dat er vorige week een roof plaatsvond op ’s werelds grootste Cryptobeurs: Binance. Er werden toen 7.000 Bitcoins buitgemaakt, vertaald naar zo’n $40 miljoen. Toen Binance het nieuws naar buiten bracht kelderde de koers van de munt. Vlak daarna begon het geheel weer een beetje op te krabbelen. Mocht deze stijging doorzetten zal de markt van Cryptocurrency ongetwijfeld weer hordes goudzoekers aantrekken. Hiermee wordt enigszins bewezen dat het niet slechts een ‘eendagsvlieg’ betreft.

Bitcoin koers stijging Binance Plus500 Cryptocurrency Pure Luxe