Normaliter schrijven we over luxueuze jachten en alle weelde die er aan boord te vinden is. Logisch, dat is voor veel vermogende mensen een goede manier om hun geld te besteden. Toch zijn er ook andere opties, voor de persoon die iets meer spanning en sensatie nodig heeft in z’n leven. Laat dat laatste maar over aan Cigarette Racing, een begrip in de wereld van zeer snelle, racing-boten. De laatste creatie wordt voortgestuwd door maar liefst zes motoren, goed voor 2.400 paarden.

Cigarette Racing lanceert een nieuwe flagship creatie à $3.000.000

Mocht je komende zomer veel tijd op het water doorbrengen, dan is het natuurlijk leuk als je dat doet in het bijzijn van leuk ‘speelgoed’. Zoals we al aangaven zijn er diverse opties als ’t gaat om baden in weelde. Een luxe jacht is natuurlijk leuk en de feestjes die je er kunt geven zijn meestal erg goed te noemen, maar dat neemt niet weg dat een beetje spanning op z’n tijd ook wel prettig is.

cigarette racing tirranna 59 race boot Pure Luxe

Cigarette Racing doet al jarenlang waar het goed in is: het maken van ongekend snelle boten, die nog het meest doen denken aan de raceboten uit Miami Vice. De nieuwste creatie, genaamd de Cigarette Racing Tirranna 59, viert het 50-jarig bestaan van de fabrikant. De boot heeft een topsnelheid van zo’n 115km/u en meet 18 meter in lengte.

cigarette racing tirranna 59 race boot Pure Luxe

Om het geheel vooruit te krijgen wordt er gebruik gemaakt van zes Mercury Racing Verado supercharged V8 motoren. Iedere motor zorgt voor 400pk, wat dus resulteert in een gecombineerd vermogen van 2.400pk. Aan boord is er plek voor een totaal aantal van 20 gasten. Waarbij 8 mensen achter de bestuurder zitten en 12 op het voordek van de boot plaats kunnen nemen. Benedendeks is een lounge-ruimte gemaakt met zwart en wit leder. Als je behoefte hebt aan gezonde spanning, dan is dit de juiste wijze om $3 miljoen te besteden.

cigarette racing tirranna 59 race boot Pure Luxe cigarette racing tirranna 59 race boot Pure Luxe cigarette racing tirranna 59 race boot Pure Luxe