Royal Caribbean heeft onlangs een zeer exclusieve cruise geïntroduceerd die alle verwachtingen te boven gaan. Tijdens de cruise naar Dubai staat shoppen hoog in het vaandel en dat natuurlijk geheel in luxueuze stijl. Voor zo’n €30.000 mag je aan boord. Dat maakt de Royal Caribbean cruise tevens ’s werelds duurste ‘shopping cruise’ ooit. 

Leven in luxe tijdens Royal Caribbean cruise

Met het bovengenoemde prijskaartje is het vanzelfsprekend dat de cruise één uit duizenden zal worden. Het laat je geheel in stijl over de wateren en de uitgestrekte Dubai-winkelcentra vertoeven. De cruise is inclusief een eerste klas ticket naar Dubai met daarbij veelbelovende bestemmingen als Bahrein, Qatar en Oman. Tijdens een pitstop bij de iconische Burj Khalifa worden de gasten ook gestyled door de beroemde beauty consultant Rose Arbaji en krijgen persoonlijke verkoopkennis met hoogwaardige merken in een winkelcentrum in Dubai. Uiteraard kan ontspanning zoals een drie-en-een-half uur durende sauna en lekker eten niet ontbreken.

Royal Caribbean cruise Dubai Pure Luxe

Royal Caribbean International heeft de cruise ontworpen na aanleiding van een enquête. Hieruit bleek dat de Britten van mening zijn dat Dubai in 2020, na Londen en New York, een van de best verkopende bestemmingen zal zijn. De loyale Royal Caribbean-stijl is tot stand gekomen door de verbeelding de vrije loop te laten. In combinatie met een ‘stadion’ voor diegenen die houden van verkooptherapie. Dubai is dan ook de perfecte plek daarvoor. Aldus Ben Bouldin, MD van Royal Caribbean International Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Bron: Luxurylaunches