Als men over goed eten praat, dan zijn we er als de kippen bij. Logisch ook: er gaat niets boven een fantastische avond gevuld met smakelijk eten. Het is dan ook zéér speciaal dat we voor onze lezers een beperkt aantal plekken aan mogen bieden in ’s werelds beste restaurant. ’s Werelds beste restaurant? Ja, dat lees je goed. Het gaat om restaurant Mirazur, in Menton, Frankrijk. 

Restaurant Mirazur is sinds een paar dagen het beste restaurant ter wereld(!)

Als we stellen ‘bijzonder aanbod’, dan is het natuurlijk wel zaak dat er ook daadwerkelijk iets speciaals op je staat te wachten. Het arrangement is van begin tot einde geheel in ‘Pure Luxe’ stijl: groots comfort, passende luxe en een ervaring die je beslist niet snel weer eens mee zal maken. ‘The World’s 50 best restaurants’ is een lijst die gepubliceerd wordt door William Reed Business Media.

restaurant mirazur frankrijk arrangement Pure Luxe

Foto: Eduardo Torres.

Deze lijst bestaat uit een 50-tal restaurants die door onafhankelijke, culinaire experts worden gerangschikt. In die rangschikking wordt rekening gehouden met diverse aspecten. Zo is niet alleen het eten van belang, maar wordt ook gelet op de omgeving en de wijze waarop het personeel de gasten helpt. Ditmaal is restaurant Mirazur dus als beste restaurant geselecteerd. Waar het restaurant eerder al een overtuigende derde plek wist te bemachtigen. We durven dus rustig te stellen dat het een must-see is wanneer je graag goed eten proeft, op een toplocatie.

Een volledig verzorgd arrangement naar restaurant Mirazur

Uiteraard is enkel een etentje bij het restaurant niet alles wat we aanbieden. Nee, het gaat hier om een volledig verzorgd arrangement naar Frankrijk – met het vliegtuig. De reis zal in totaal zo’n drie dagen in beslag nemen en vertrekt op 27 september vanuit Amsterdam. Hieronder staat het volledige schema met betrekking tot dit culinaire arrangement:

27 september Amsterdam – Nice, vluchttijden: 09.25u – 11.15u of 19.15u – 20.10u
29 september Nice – Amsterdam, vluchttijden: 21.35u vertrek uit Nice
Inbegrepen 1 koffer (20kg p.p.) en 1 stuk handbagage p.p.

restaurant mirazur frankrijk arrangement Pure Luxe

Foto: Instagram/Restaurant Mirazur.

Als gast verblijf je in 5-sterren Hôtel Barrière Le Majestic Cannes. Het hotel biedt uitzicht op de Middellandse Zee en zal tot je beschikking zijn op basis van logies/ontbijt. De ligging van het hotel is optimaal, daar je bij het naar buiten lopen uitkomt op de boulevard La Croisette. Op slechts zo’n 100 meter van het hotel vind je het beroemde Palais de Festivals en de oude haven. Het hotel beschikt overigens over een verwarmd buitenzwembad, een spa en een privéstrand. Dus het is niet alleen dineren op een speciale plek, maar ook nog eens ontspannen in de overige tijd. De transfers van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar ’t restaurant (en terug) zijn erbij inbegrepen.

restaurant mirazur frankrijk arrangement Pure Luxe

Foto: Instagram/Restaurant Mirazur.

Op 28 september zal het diner plaatsvinden in restaurant Mirazur. Het diner zal bestaan uit diverse gangen en vergezeld worden door een bijpassend wijnarrangement. Daarnaast is er een meet-en-greet gepland met de chef én wachten er twee verrassingen ter plaatse. Voor de liefhebber van goed eten, een romantisch tripje of een bijzondere locatie is dit arrangement een absolute aanrader. De prijs op basis van 2 personen is €1.550 per persoon. Indien je interesse hebt, graag contact opnemen met floris@pureluxe.nl