Supercar Owners Circle is een zeer elite groep die niet voor iedereen is weggelegd. In het bezit zijn van een supercar is dan ook niet voldoende om een lidmaatschap te verkrijgen. De 150 leden van de exclusieve club hebben elk een collectie met een waarde van minstens 25 miljoen dollar. Daarbij is het netwerk van Supercar Owners Circle wereldwijd verspreid. De events vinden dan ook overal ter wereld plaats. Een zeer select gezelschap waar iedere autoliefhebber lid van wil zijn.

Een samenkomst van de supercar cultuur bij Supercar Owners Circle

Florian Lemberger, een voormalige Zwitserse financier is de oprichter van de club. Zijn visie is om de leden een unieke en onvergetelijke supercar ervaring te bieden. Dit door onder andere events te organiseren die tot stand komen door middel van samenwerkingen met prestigieuze autofabrikanten en speciaal geselecteerde luxe merken. Hierbij wordt de combinatie van een race en een concours samengevoegd in een Supercar Owners Circle weekend.

Supercar Owners Circle Pure Luxe

De events vinden plaats op diverse plekken wereldwijd zoals Frankrijk, Hong Kong, Zwitserland, Italië en Duitsland. SOC is inmiddels druk bezig met het uitbreiden van de events in het Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika. De leden van de club komen hier samen om zich onder te dompelen in de supercar cultuur, maken kennis met de host area en natuurlijk deel te nemen aan legale straatraces. Daarbij kent het lidmaatschap ook vele andere voordelen die kenmerkend zijn voor de club. Er kan nog steeds een aanvraag ingediend worden om deel te nemen aan een event, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Supercar Owners Circle Pure Luxe

Bron: Uncrate