Met het lekker weer dat nu met enige regelmaat de kop opsteekt is een goed muziekje een welkome toevoeging. Uiteraard wil je dan een Bluetooth-speaker in je bezit hebben. Het is een van de meest waardevolle toevoegingen die je als consument kunt kopen. Bang & Olufsen komt ons weer tegemoet in onze zoektocht naar een kwalitatief hoogwaardige Bluetooth-speaker.

De Nieuwe Bang & Olufsen BeoPlay P6 is perfectie in geluid

Wat opvalt aan de producten van Bang & Olufsen is de mate waarin wordt nagedacht over afwerking. Het zijn niet enkel producten die geoptimaliseerd zijn voor het praktisch nut. Nee, Bang & Olufsen weet eveneens zeer esthetisch uitgebalanceerde producten te creëren. Het materiaal waarvan deze BeoPlay P6 is gemaakt is hier het perfecte voorbeeld van. De speaker is gemaakt van pearl-blasted aluminium en afgewerkt met diverse lederen details.

bang & olufsen beoplay p6 bluetooth speaker Pure Luxe

Een mooi aspect aan deze speaker is het True360 sound aspect. Door dit te combineren met twee versterkers is deze speaker een ongelooflijke geluidservaring. Bovendien zijn ze dusdanig gemaakt dat ze zowel stofdicht als spatwaterdicht zijn. Een ideale speaker voor diverse omgevingen dus. Om het geheel af te maken is er ook een ingebouwde microfoon aanwezig én heeft de speaker een batterijlevensduur van 16 uur. De bediening is praktisch zoals we dat gewend zijn; via Bluetooth of via de knopjes op de bovenkant van de speaker. Voor €399 kan deze Bang & Olufsen BeoPlay P6 van jou zijn.

bang & olufsen beoplay p6 bluetooth speaker Pure Luxe bang & olufsen beoplay p6 bluetooth speaker Pure Luxe bang & olufsen beoplay p6 bluetooth speaker Pure Luxe bang & olufsen beoplay p6 bluetooth speaker Pure Luxe bang & olufsen beoplay p6 bluetooth speaker Pure Luxe

Bron: Bang & Olufsen