U gaat trouwen en om dit prachtige moment in uw leven nog verder te perfectioneren bent u op zoek naar een romantische bestemming voor uw huwelijksreis. Pure Luxe heeft voor u 5 perfecte bestemmingen geselecteerd van epische steden tot romantische eilanden die gerand zullen staan voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Met deze bestemmingen weet je zeker dat de basis in orde is

new-york-the-surrey-lune-de-miel-690x411

New York

Ook al zijn er geen stranden in New York, zijn er toch nog genoeg dakterrassen met zwembaden die een uitzonderlijk uitzicht bieden die nergens anders te krijgen zijn. Naast het zwemmen zijn er natuurlijk velen andere romantische activiteiten in New York te beleven zoals de Amerikaanse musicals, fietsen in Central Park of het bezoeken van verschillende beroemde musea zoals het Guggenheim. Een culturele huwelijksreis die onvergetelijk zal zijn..!

Lees ook: Binnenkijken in de Grootste Villa op het Kaaiman Eiland

PalazzinaG-hotel-Venise-lune-de-miel-690x405Venetië

Als we het over romantiek hebben kan Venetië niet uitblijven als een van de meest romantische steden van Europa. Bekend om de uitgebreiden kanalen die te bevaren zijn om een romantisch bootje staat ook deze stad gegarandeerd voor onvergetelijke romantische momenten. Bewonder de rijke Italiaanse cultuur en architectuur, het Canal Grande of het wonderbaarlijke San Marcoplein.

Cocoteraie-guadeloupe-lune-de-miel-690x399

Guadeloupe

Guadeloupe is een Frans overzees departement in de Caribische Zee, ten noorden van Dominica en ten zuidoosten van Montserrat. Het romantische eiland bevat een rijke flora en fauna met een Caribische cultuur die elke bezoeker zal betoveren. Het eiland staat bekend voor de vele baaien en stranden waar rustig kan worden genoten van het adembenemende uitzicht over de zee.

Bali-lune-de-miel-690x456

Bali

Bali kan uiteraard niet uitblijven op deze romantische lijst. Bij Java eiland in Indonesië is dit wonderbaarlijke landschap vol met luxueuze hotels en unieke cultuur te vinden. Een echte droomlocatie waar u met uw betere wederhelft in deze exotische huwelijksreis helemaal tot rust kan komen en elkaar nóg beter kan leren kennen tijdens activiteiten zoals het beklimmen van een vulkaan, surfen of tussen de rijstvelden lopen.

Maldives-randheli-cheval-blanc-lune-de-miel-690x460

De Malediven

451km ten zuiden van India liggen de Malediven waar u met uw geliefde kunt genieten op lange wandelingen over het strand. Met uitzicht over de turquoise zee waar ook kan worden genoten van verschillende watersporten. Trek u ’s avonds samen terug in een op het water gelegen hutje om uw huwelijksnacht gewoon nog eens over te doen.

Lees ook: Australiër Wint Eigen Luxe Resort Op Eiland In Loterij (Video)