Als klein kind is het een van de eerste dingen die we wensen: een groot huis. Niet omdat het persé nodig is, maar blijkbaar zit het van jongs af aan in ons systeem om later in een groot huis te wonen. Naarmate je ouder wordt schaaf je dat beeld enigszins bij en probeer je er een iets realistischere draai aan te geven. Neemt natuurlijk niet weg dat je nog altijd mag streven naar het bezitten van een groot huis. Als we dan zouden moeten uitleggen hoe dat grote ‘droomhuis’ eruit zou moeten zien, dan zou dit perfect lukken aan de hand van dit landhuis in Beekbergen. Het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien en ligt ook nog eens in een zeer rustige omgeving – een perfecte koop zou je zeggen.

Landgoed aan de Berg en Dalweg

Natuurlijk het huis is ook een prima plek om te vertoeven als je geen autoliefhebber bent. Toch maakt de garage het verhaal compleet. Er is namelijk ruimte voor een aardige autoverzameling én er is een brug aanwezig om onderhoud aan auto’s te kunnen doen. We kunnen dus rustig stellen dat de oorspronkelijke eigenaar een grote voorliefde voor automobielen had. Wat dat betreft is dit zeker een niet-alledaags aspect wat het huis een stuk specialer maakt. Al zouden we zonder deze garage nog steeds graag intrekken in dit magnifieke onderkomen.

huis beekbergen villa landhuis funda Pure Luxe

Uiteraard is er naast deze luxe garage ook een ruim aanbod aan andere faciliteiten aanwezig in dit luxe landgoed. De totale woonoppervlakte van het huis bedraagt 375 vierkante meter. Echter, het complete perceel bedraagt 4389 vierkante meter. Om rust en het ontbreken van privacy hoef je je hier dus absoluut niet druk te maken. Het huis telt zeven kamers, waarvan vier slaapkamers. Daarnaast zijn er twee badkamers aanwezig en drie aparte toiletten. In de badkamers vinden we onder andere een sauna, een ligbad en twee toiletten.

huis beekbergen villa landhuis funda Pure Luxe

Wellness en ruimte in overvloed

Het huis is in 2014 gebouwd, dus alles is nog in optimale staat. Om je te voorzien van een lekker deuntje tijdens het stofzuigen, het douchen of het dweilen (als je dat zelf doet heet dat), is het volledige huis voorzien van een Sonos geluidsinstallatie. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en volledig uitgerust met hoogwaardige materialen. Om te ontspannen verplaatst je je naar de rechtervleugel van het woonhuis. Hier is een mini wellness-resort gecreëerd.

huis beekbergen villa landhuis funda Pure Luxe

Hier vinden we de wellnessruimte met een binnenzwembad, een Finse sauna, een Turks stoombad én een jacuzzi. Het kan niet op. Het huis is aan alle zijden omgeven door groen, dus het is echt een oase van rust. Daarnaast ben je toch maar 1,5km verwijderd van de kern van Beekbergen. Tevens is de oprit naar de A1/A50 ook op een steenworp-afstand gesitueerd. Al met al is dit huis echt een combinatie van perfecte aspecten. Uiteraard is het Riet-dak en ’t gebruik van natuursteen een kwestie van smaak, maar wat betreft de voorzieningen kun je weinig extra’s wensen.

huis beekbergen villa landhuis funda Pure Luxe

Mocht het jouw nieuwe stulpje worden, denk er dan even aan dat je dus iets minder dan 3 miljoen euro moet neertellen. Als je dat bedrag kunt missen, bekijk dan even de website van Funda voor meer informatie omtrent dit landhuis en extra fotografie.

Bron: Funda