Altijd al eens willen proeven van het luxe leven van Jordan Belfort, maar nooit de titel van “wolf off wallstreet” weten te bereiken? Nee, wij ook niet. Toch staat een aantal weken vertoeven op een jacht hoog op ons lijstje. Echter, is dit financieel vrijwel niet op te hoesten. Althans, tot nu, lees hier hoe ook jij relatief goedkoop de eigenaar kan zijn van een jacht!

Dream Yacht sales

Dream Yacht Sales maakt het mogelijk voor mensen om samen een jacht te kopen. Je betaalt 25% van de originele prijs en het enige wat je moet doen is het eigenaarschap delen. Dit klinkt misschien raar, maar wie zit er nu 52 weken per jaar op een jacht? Je kan jouw eigen jacht sowieso 5 weken van het jaar reserveren en mochten de planningen overlappen, mag je zelf een ander jacht uit kiezen van de gehele collectie bij Dream Yacht Sales. Daarnaast mag je per jaar 12 weken gebruik maken van het jacht.

Eigen jacht PURE LUXE

Naast een mindere prijs, zijn er ook minder zorgen. Alles van onderhoud tot personeel wordt geregeld door Dream Yacht sales. Aan het einde van de periode van 60 maanden wordt het jacht weer verkocht en wordt de winst verdeeld onder de 4 kopers. Win-Win dus!

Neem een kijkje op de website voor het aanbod. Van zeilboot tot luxe catamaran is er keus genoeg om jouw droomreis op een jacht werkelijkheid te laten worden.

Bron: Dreamyachtsales