Er is niets zo mooi als een uitstapje maken in een aantal snelle (en iets mindere snelle) bolides. Zoals we gister al aangaven zien we de zomer in ’t verschiet altijd als ’t perfecte moment om de auto te pakken en ’s lands mooiste routes onveilig te maken. Zo dacht deze vriendengroep er ook over. Het zijn weliswaar niet enkel exoten die ze bestuurden, maar toch. Het idee om met zo’n grote groep als een volleerde karavaan door ongerepte natuur te sjezen, wij zien ’t wel zitten.

Een heerlijke trip met de meest uiteenlopende auto’s

Bepakt met een drone, een dosis goede energie en de nodige sportieve auto’s besloot de groep een trip van 5 dagen te maken. Er werden diverse bergpassen bestreden en de nodige bochten verslonden. Per dag werd zo’n 500 kilometer afgelegd en dit werd uiteraard allemaal bijgehouden en gedocumenteerd. Het resultaat is de onderstaande video en deze mag er wezen. De groep vertrok vanuit Genève en eindigde in Andermatt. Mocht je dus nog een leuk idee zoeken voor aankomende zomer, dan is deze trip beslist het overwegen waard. Wel even zorgen voor de nodige asfaltvreters – dat maakt het des te leuker.