Alphonse Gabriel Capone, ook wel bekend als de gangster genaamd Scarface of gewoon Al Capone. Deze gangster kennen we voornamelijk van een groot aantal criminele activiteiten, het uitbaten van casino’s en het organiseren van prostitutie en illegale handel in alcohol. Hij zag dit riante optrekje jarenlang als z’n ’thuis’. Inmiddels is de woning up for grabs en kun jij er je leven als gangster een flinke boost geven. Mocht dat zijn wat je ambieert natuurlijk.

Leven als een (maffia)God in Frankrijk

Hoewel de politie van zijn misdaden op de hoogte was, kon Capone lange tijd ongestraft zijn activiteiten voortzetten. Uiteindelijk werd hij toch gearresteerd, beschuldigd van en veroordeeld voor belastingontduiking. Dat is wel het minste van zijn activiteiten lijkt ons zo. Maar, goed nieuws voor de rijke ‘fans’ onder ons: het paleisje van deze gangster staat namelijk voor $15 miljoen dollar te koop.

93 Palm

Het paleisje waar het over gaat, is zijn villa op Palm Island, nabij Miami Beach. Deze villa, die de naam 93 Palm draagt, is gebouwd in 1922 en is in 1928 gekocht en 20 jaar bewoond door de gangster Al Capone. Al Capone overleed in 1947 in villa 93 Palm en sindsdien zijn er meerdere eigenaren geweest, maar vandaag de dag zijn ze weer opzoek naar een nieuwe eigenaar. Al Capone heeft er in ieder geval voor gezorgd dat hij hier een luxe leven kon leiden. Het lijkt ons toch wel iets speciaals, neerstrijken onder het dekbed, op dezelfde plek als waar een van ’s werelds grootste criminelen ooit z’n nachtrust opzocht.

 

Bron: Guys