Het is inmiddels alweer even geleden dat ’s lands andere rapper van formaat – in de volksmond ‘Boef’ genoemd – ons op Instagram wist te verblijden met de tekst dat hij eindelijk z’n droomhuis had gekocht. Begeleidende informatie was een foto van de rapper die een handtekening plaatste onder het koopcontract. Erg leuk, maar we zijn dan toch wel benieuwd naar het daadwerkelijke huis. Gelukkig weten onze conculega’s van Bekende Buren ons te voorzien van de gewenste informatie. Maak kennis met de miljoenenvilla van de rapper.

De rapper koopt een miljoenenvilla in Almere

Menigeen zal natuurlijk meteen terugdenken aan het imposante pand van Lil’ Kleine en zich afvragen waarom Boef dan niet naar Amsterdam vertrokken is. Nou, het blijkt dat er buiten Amsterdam toch nog genoeg leven aanwezig is. Bovendien kunnen we jullie nu al vertellen dat een villa van dit formaat met grof geweld nog niet past op de grachtengordel. Hoe dan ook, laten we niet twijfelen aan de status van het subtiele stulpje gekocht door Boef – in het dagelijks leven Sofiane Boussaadia genoemd.

rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe

Volgens de speurneuzen van Bekende Buren heeft de rapper een bedrag van €1.430.000 neer mogen tellen voor de villa. Een alleraardigst prijskaartje, maar beslist niet in lijn met de vraagprijs. Deze lag namelijk op €1.575.000. Er is dus niets mis met z’n onderhandelingscapaciteiten, zo blijkt. De woning beslaat zo’n 312 meter aan woonoppervlak. Genoeg ruimte voor zes slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast is er ruimte voor een keuken voorzien van alle inbouwapparatuur en eigen bioscoop. Het geheel wordt afgemaakt door een garage met plek voor twee bolides en een stijlvolle zwemvijver mét beregeningssysteem. Niet slecht. Niet slecht.

rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe rapper boef soufiane boussaadi droomhuis almere Pure Luxe

Bron: Bekende Buren