De wereld rond naar de meest luxe bestemmingen is uiteraard iets wat hoog op ons verlanglijstje staan. De vlucht ernaar toe is dikwijls wat ons tegen staat. Tot nu! Four Seasons Hotels & Resorts heeft onlangs bekendgemaakt dat reizen en vliegen prima gecombineerd kan worden. En wel met de Four Season Private Jet Experience. Hiermee vlieg je in alle luxe en comfort de wereld rond en bezoek je de meest adembenemende bestemmingen in één trip.

Met Four Season Private Jet Experience de wereld rond

Four Seasons Hotels & Resorts hebben reizigers onder de loep genomen. Met de resultaten van het onderzoek heeft de grote speler een aantal privé jet-routes bekendgemaakt waar vliegen en uitmuntende bestemmingen samen vallen. In 2020 moet het zover zijn, het bezoeken van ‘zeldzame, wilde en mooie’ bestemmingen in combinatie met het meest luxueuze vervoersmiddel, een privé jet. Gasten worden tijdens de reis in de Boeing 757 ondergedompeld in alles wat er maar te wensen valt tijdens zo’n reis. Van comfortabel en luxe vliegen tot landen in de meest bijzondere plekken, excursies, maaltijden en accommodaties.

Four Season Private Jet Experience Pure Luxe

De drie onvergetelijke vliegroutes van Four Season

De Four Season Private Jet Experience bestaat uit een drietal reizen waar passagiers uit kunnen kiezen. De eerste route, International Fatigue, start op 15 februari en eindigt op 9 maart. De route neemt je mee naar Seattle, Kyoto, Hoi An, de Malediven, Serengeti, Marrakesh, Boedapest, St. Petersburg en Parijs. De volgende route vindt plaats op 14 maart. Hier vlieg je naar Kona, Bora Bora, Sydney, Bali, Chiang Mai, Taj Mahal, Dubai, Praag en Londen waar je op 4 april weer terugkomt. Zowel de eerste als tweede route komen uit op een prijs uit van ongeveer 130,000 euro. De derde aangeboden reis is toch wel het spectaculairs van alle. Hier vlieg je voor ongeveer 136.000 euro letterlijk de wereld rond. Van Seattle, Kyoto, Bali, Seychelles, Rwanda, Marrakesh, Bogota, Galapagoseilanden en Miami.

Bron: Luxurylaunces