Als er één celebrity-koppel is wat vaak stof op doet waaien, dan is ’t wel Kim Kardashian en Kanye West. De twee komen vaak met redelijke eenvoud in het nieuws en dat is niet altijd omdat ze iets geweldig slims voor elkaar hebben gebokst. Nee, vaak is ’t zelfs zo dat het gaat om dure aankopen, cadeaus of andere rariteiten. Ditmaal is het niet anders. Kanye West heeft z’n vrouw namelijk een appartement cadeau gedaan – maar ze wil er niet wonen.

Voor ruim €12 miljoen wonen in Miami – of niet

Volgens Page Six heeft Kanye West zich afgelopen december laten inspireren om het appartement aan te schaffen. Tijdens Art Basel in Miami kwam hij in contact met het stukje vastgoed en toen besloot hij het te kopen als kerstcadeau voor z’n vrouw. Het appartement, gesitueerd in de exclusieve ‘Billionaire Beach Bunker‘, is één van de meest luxe strand-residenties in Miami.

kim kardashian kanye west appartement miami Pure Luxe

Foto: Douglas Elliman.

Nu West de verkoop heeft af moeten blazen, zal hij toch een slordige €500.000 verliezen. Hij heeft namelijk een aanbetaling moeten doen voor de aanschaf van het betreffende, zéér luxe appartement. De reden voor het cancellen van de koop is nogal vaag, daar ingewijden diverse verhalen de wereld in helpen. Zo zou Kim Kardashian niet blij zijn met het enorme prijskaartje van ’t appartement, terwijl Kanye beweert dat de publieke aandacht de koop heeft doen afketsen.

kim kardashian kanye west appartement miami Pure Luxe

Foto: Douglas Elliman.

Te weinig privacy in miljoenenappartement

Daarnaast vertellen naasten van het koppel dan weer dat Kim Kardashian het appartement fantastisch vond, maar privacy mistte. Hoe dan ook, het stulpje gaat binnen niet al te lange tijd weer de verkoop in. De Wests zitten er namelijk niet op te wachten en zoeken nu iets met meer privacy. Mocht je dus op zoek zijn naar een tweede paleisje in Miami, zoek niet verder.

kim kardashian kanye west appartement miami Pure Luxe

Foto: Douglas Elliman.

kim kardashian kanye west appartement miami Pure Luxe

Foto: Douglas Elliman.

kim kardashian kanye west appartement miami Pure Luxe

Foto: Douglas Elliman.

kim kardashian kanye west appartement miami Pure Luxe

Foto: Douglas Elliman.

kim kardashian kanye west appartement miami Pure Luxe

Foto: Douglas Elliman.