Als we het hebben over Louis Vuitton, dan is er niet veel voor nodig om duidelijk te maken dat het een grote naam betreft. Het Franse modehuis gaat al heel wat jaren mee en weet met hun herkenbare ‘Monogram’ overal ter wereld veel fans aan te spreken. Ditmaal is de subtiliteit van het patroon ietwat gewijzigd, waarbij de naam Monogram Giant meteen duidelijk maakt wat de essentie is van de nieuwe collectie.

Een nieuwe collectie aan Louis Vuitton lederwaren met een ‘groots’ karakter

Zoals we al aangaven is de nieuwe collectie bestempeld als ‘Monogram Giant’. Het resulteert in een verzameling nieuwe lederwaren, die allen gekenmerkt worden door een sterk uitvergroot Monogram. Het resulteert in een collectie die we niet gewend zijn van Louis Vuitton, maar tevens een ‘frisse’ sfeer met zich meebrengt. De collectie omvat diverse lederwaren zoals de Speedy Bag en de Zippy Wallet. Daarnaast zijn er ook ietwat kleinere items zoals de LV Iconic Reversible Belt aanwezig. Allen uiteraard opgeleukt met het karakteristieke Monogram – maar dan vele malen groter.

louis vuitton monogram giant collectie lederwaren Pure Luxe

Waar de iconische handtas normaliter gekenmerkt wordt door een kleiner patroon, daar doet deze nieuwe stijl het iets subtieler. Ja, de kenmerken zijn groter weergegeven, maar daardoor ontstaat er in deze collectie juist een bepaalde rust. Het maakt de Monogram Giant-collectie eentje waar wij erg over te spreken zijn. Zonder twijfel zullen de modebewuste dames van deze wereld dat ook zijn. Een geslaagde zet van Louis Vuitton – nu al.

louis vuitton monogram giant collectie lederwaren Pure Luxe louis vuitton monogram giant collectie lederwaren Pure Luxe louis vuitton monogram giant collectie lederwaren Pure Luxe

Bron: Louis Vuitton